четвъртък , 22 февруари 2024
Начало » Програми » Интернет » Теглене на файлове

Теглене на файлове

Internet Download Manager 6.25.20

Internet Download Manager

На кратко за Internet Download Manager: Internet Download Manager е програма за теглене на файлове от интернет, която може да увеличи скоростта с която сваляте файлове. Освен да ускорява изтеглянето чрез сегментация, програмата може да слага тегленето на пауза и да го продължава след време. Може да се настройва да работи по график и да изключва компютъра след края на изтеглянето. Програмата ... Продължава »

BitTorrent 7.9.7.42331

bittorrent

Описание на BitTorrent: BitTorrent – е програма, която позволява тегленето на файлове с голям размер от мрежата за обменяне на файлове BitTorrent. За разлика от други подобни мрежи (Kazaa, eDonkey и др.), където притежателите на един или други файл могат едновременно да теглят от няколко човека, тази прогарама търси наличие на файла при един притежател, който е заинтересован от разпространението ... Продължава »

BitComet 1.41

BitComet

Описание на BitComet: BitComet е напълно безплатен, мощен и удобен торент клиент. Интерфейсът му е опростен и лесен за управление. Програмата позволява да сваляте файлове изцяло или части от тях. Освен това осъществява проверка на конфигурациите и автоматично ги настройва. Едно от достойнствата на BitComet е, че притежава способност да увеличава работоспособността на твърдия диск: умело е разработен механизъм на ... Продължава »

Free YouTube Download 4.1.16.525

Free YouTube Downloader

Описание на Free YouTube Download: Free YouTube Download представлява проста за използване програма за сваляне на видеа от мрежа като YouTube под формата на отделни видеа, като цели плейлисти, канали на потребители, видео отговори, програми, чартове и др. Изходящите файлове са във формати: AVI, FLV или MP4. Полученото видео може да се гледа през различни видеоплейъри на персоналния компютър. Преимущество ... Продължава »

Free Download Manager 3.9.7.1627

Free Download Manager

Описание на Free Download Manager: Free Download Manager е безплатна програма, която съчетава в себе си мениджър за сваляне на файлове и офлайн браузър. Благодарение на тази програма, можете бързо и ефективно да сваляте както отделни файлове, така и няколко наведнъж от HTTP, HTTPS и FTP сървъри. Потребителят може да свали и цял сайт, както и да сваля файлове, използвайки ... Продължава »

MediaGet 2.01.3586

MediaGet

Описание на MediaGet: MediaGet е торент клиент. Изключително популярен е и се ползва от над 80 милиона души в цял свят. Програмата е напълно безплатна. Предлага разнообразие от функции и се характеризира с предимства пред конкурентите. MediaGet е достъпна както за Windows, така и за Mac OS X. Ако сте имали опит с uTorrent или BitTorrent, тази програма също си ... Продължава »

FlashGet 3.7.1220

FlashGet

Описание на FlashGet: FlashGet представлява безплатна компютърна програма, мениджър за сваляне на файлове с закрит изходен код за ОС Microsoft Windows. Тя е отлична алтернатива за замяна на стандартния мениджър на Windows. FlashGet подхожда за сваляне на различни файлове от онлайн пространството. По време на зареждане файловете условно се делят на няколко части, благодарение на което се получава многопоточно сваляне, ... Продължава »

Azureus Vuze 4.3.0.0

Azureus Vuze

На кратко за Azureus Vuze: Vuze /старото име на Azureus/ е торент клиент за сваляне на файлове с поддръжка на анонимен обмен. Подходящ е за сваляне на малки и големи файлове. Може да изтегляте множество файлове по едно и също време. Програмата може да разширява функционалността си с добавянето на плъгини. Интерфейса е преведен на различни езици, които улесняват използването и. ... Продължава »

uTorrent 3.4.7.42330

utorrent

На кратко за uTorrent: През 2005 г. Ludvig Strigeus създава невероятният μTorrent. Това е много малка и лека програма, която ви позволява да сваляте торенти без никакъв проблем. Въпреки че е малка разполага с много възможности и затова днес е един от най-популярните софтуери за споделяне на файлове. Инсталира се много лесно, въпреки че предлага и някои добавки които вероятно не ви ... Продължава »

Vloader 2.41

vloader

Описание на Vloader: Първоначално Vloader представлява българска програма за сваляне на клипове и песни от български портали, като Vbox7, например. Впоследствие се развива и в наши дни може да тегли медиа продукти от различни сайтове – YouTube, GoogleVideo, VboxBG, Jwak, Signal.bg, Data.bg, Men.bg, Sportal.bg, Music Idol, Survivor, BGflash.com, Gospodari.com, Mnogozle.com, Clip4e.bg, HDBox.BG, BGWow.org, Povidi.com и др. Характерно за програмата е, ... Продължава »