събота , 10 февруари 2024
Начало » Програми » Системни

Системни

WinRAR 5.31

winrar logo

На кратко за Winrar: Winrar е компресираща програма създадена през 1995 г. от Eugene Roshal и Alexander Roshal. От тогава до сега тя се е доказала като една от най-добрите програми за архивиране на файлове и е задължителен инструмент за всеки съвременен компютър. Използва се от над 500 милиона потребители и е преведена на над 40 езика включително и Български. Програмата ... Продължава »

CCleaner 5.18.5607

ccleaner

Кратко описание на CCleaner Програмата CCleaner както подсказва името й служи за почистване на компютъра от ненужни файлове и оптимизация на работните процеси. По този начин ще освободите допълнително място на твърдият диск, ще имате по-добра производителност и бързодействие на компютъра ще се подобри. Отличава се с бързата си работа и разбираемият дизайн. Създадена е през 2003 г. от Piriform Limited. ... Продължава »

Your Uninstaller 7.5.2013.2

Your Uninstaller

На кратко за Your Uninstaller: Your Uninstaller е един от най-добрите деинсталатори. С нея безпроблемно може да изтриете всяка програма от компютъра, като я премахнете напълно без да остават следи от нея. Това става бързо и лесно. След като стартирате програмата се показва екран в който са изброени всички програми на компютъра. Избирате желаното приложение, натискате бутон Uninstall и следвате инструкциите. ... Продължава »

DAEMON Tools Lite 10.3.0

deamon-tools-logo

За DAEMON Tools: DAEMON Tools е програма с която лесно може да направите много виртуални устройства, в които да заредите ISO имидж файлове на дискове. Тези виртуални дискове работят като реалните, с разликата че не ви трябва материалните дискове. Може да съхранявате резервни копия на твърдият диск, които да зареждате с няколко клика на мишката. След като инсталирате DAEMON Tools автоматично ще се ... Продължава »

WinZip 20.5.12118

winzip

На кратко за WinZip: WinZip е продукт с който може да създавате архиви, да компресирате и разархивирате файлове бързо и лесно. С негова помощ може да намалите значително размера на файловете които съхранявате. Също така може да обединявате много файлове в един или да направите един голям файл на няколко малки. Дизайна на програмата е изключително лесен за разбиране. След ... Продължава »

Nero Burning ROM Free 16.0.03300

Nero Burning ROM 2014

Описание на Nero Burning ROM: Nero Burning ROM представлява изключително популярна сред потребителите програма за записване на CD/DVD и Blu-ray дискове. Поддържа всякакъв тип оптически носители, като разполагате и с възможност да нанасяте изображения на повърхността на диска с помощта на технологията LightScrib. Освен всичко това Nero Burning ROM съдържа много полезни инструменти, които значително превъзхождат функцията за просто копиране ... Продължава »

IObit Driver Booster 3.4.0

Driver Booster Free

Описание на Driver Booster Free: Driver Booster Free е автоматична програма, която автоматично сканира и определя драйверите на персоналния ви компютър. След откриване на остарели драйвери, програмата предлага изтегляне и инсталиране на обновления буквално с еднократно натискане на мишката. Тъй като е напълно възможно остарелите драйвери да влияят негативно на производителността на компютъра, а по този начин и на потребителя, ... Продължава »

Advanced SystemCare 9.3.0.1121

Advanced SystemCare Free

Описание на Advanced SystemCare: Advanced SystemCare представлява мощен инструмент от Iobit за базова оптимизация на компютъра. Прочиства системите, подобрява производителността, оптимизира интернет връзката и скоростта на зарежда, осъществява защита на компютъра срещу програми-шпиони и зловредни уеб сайтове. Програмата представлява ефективно средство за борба с опасностите в интерент. Функционира като анти шпионин, защитава конфиденциалната информация на компютъра и оптимизира работата на ... Продължава »

Glary Utilities Free

Описание на Glary Utilities Free: Представяме ви Glary Utilities Free – комплексен набор от инструменти за ефективно увеличаване на производителността на компютъра, а също така и повишаване на стабилността и защитата на системите като цяло. С помощта на това приложение можете да провеждате прочистване на файлове от различни замърсители, като например некоректни записи и временни файлове от Интернет, да анализирате ... Продължава »

7-Zip 16.02

7-Zip

Описание на 7-Zip: 7-Zip е популярен безплатен файлов архиватор с открит код, който се отличава с високо ниво на свиване на обема на файловете, възможност за проверка на целостта на архивите и защита на архивите с парола с помощта на методи за шифроване AES-256 или ZipCrypto. Програмата се характеризира с простата и лесно управление. Позволява бързо създаване на архиви с ... Продължава »