петък , 9 февруари 2024
Начало » Програми » Сигурност » Anti Malware » Ad-Aware Free 11.10.767
Ad-Aware Free 11.10.767

Ad-Aware Free 11.10.767

Описание на Ad-Aware:

Ad-Aware Free представлява мощно напълно безплатно антивирусно решение, което ви осигурява пълноценна защита на компютъра, системите и личните данни. В състава на приложението влизат няколко работещи модула: антивирус на принципа на Bitdefender, онлайн защита в режим реално време, безопасно сърфиране в интернет, като се поддържат всички известни браузъри, обствен антишпионин Ad-Aware, мениджър на инсталациите, облекчен игрови режим. Всичко това взето заедно позволява по-лесно откриване и неутрализиране на всички типове зловредни файлове и програми.

Технологията Bitdefender в комбинация с антишпионина Ad-Aware осигурява качествена и ефективна защита от кражба на лични данни, агресивна реклама, сайтове-паразити, мошенически програми, всички типове троянски коне, зловредни програми и всякакви други шпионски компоненти.

Базата с данни постоянно се обновява – няколко пъти на ден, за да може да ви осигури качествена защита.

Минимални системни изисквания: 1.8 GB  свободно място на диска, процесор: 800 MHz и оперативна памет 1 GB. Съвместим е с Microsoft Windows 10.

Функции на Ad-Aware:

  • Антишпионин;
  • Защита в реално време, като подозрителните и заразените файлове се поставят под карантина;
  • При сърфиране в интернет сканира линковете и уеб сайтовете;
  • В игрови режим можете да играете и да гледате филми без защитата над компютъра да спира. Антивирусната програма остава в действие, но не възпрепятства удовлетворението от гледане на филм с излишни съобщения за заплахи. По време на игрови режим спират и проверките на системите и автоматичните обновления, но не пада нивото на защитеност на компютъра.

Изтегли последна версия на Ad-Aware Free 11.10.767

Advertisement

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*