вторник , 14 април 2020
Начало » Програми » Сигурност

Сигурност

AVG Anti-Virus Free 2016 16.51.7496

AVG Free

На кратко за AVG Free Antivirus: AVG е сред най-популярните антивирусни приложения. Популярността и се дължи на качествената защита, която осигурява, малките системни изисквания и това че е безплатна. Приятният за работа дизайн допринася за лесната работа с програмата. Историята на антивирусната програма започва през далечната 1992 г. когато Grisoft’s създават продукта “Anti-Virus Guard” в Чехословакия. От тогава до сега възможностите ... Продължава »

Spybot – Search and Destroy 2.4.40

Spybot - Search and Destroy Free

Описание на Spybot – Search and Destroy: Spybot – Search and Destroy е една от най-ефективните програми за борба с зловредните файлове и атаки в интернет. Отлично се справя с троянски коне, шпиони, червеи и други компютърни зарази. Не само защитава компютъра, но и личната информация за потребителя. Предоставена е възможност за изтриване на следите от потребителската активност на компютъра. ... Продължава »

Dr.Web CureIt 11.0.0.11162

Dr.Web CureIt!

На кратко за Dr.Web CureIt: Dr.Web CureIt безплатен, бърз и лесен за работа антивирусен агент. Програмата ще сканира вашият компютър за вируси и ще предложи решение на откритите проблеми. Характеризира се с опростеният интерфейс и възможност за конфигурация. Освен основният език програмата е преведена на много езици за удобството на потребителите. Предлага допълнително автоматично създаване на лог файлове и добра защита. ... Продължава »

Folder Lock 7.6.0

folder-lock-logo

Описание на Folder Lock: Folder Lock е лека и лесна за използване програма с която да защитите файловете и папките на вашият компютър с парола. Идеална е ако споделяте компютъра си с други хора или пък искате да защитите личните си данни. Инструмента се интегрира с Winodws, което го прави много лесен за използване. Ако искате да заключите дадена папка, само кликнете с десен ... Продължава »

Comodo AntiVirus Free 8.2.0.5027

Comodo AntiVirus

Описание на Comodo AntiVirus: Comodo AntiVirus представлява безплатна антивирусна програма с проактивна защита HIPS. Осигурява безопасно сърфиране из интернет, посещение на уеб сайтове и изпълнение на онлайн операции. За да гарантира ефективността си, програмата използва проактивен антивирусен механизъм, който автоматично открива и отстранява всички видове заплахи, интернет червеи и други зловредни програми. Съчетава евристични методи за откриване на вирусите с ... Продължава »

Avast Free 2015 11.2.2738.0

Avast 2014

Avast! – кратко представяне: Ако се чудите коя антивирусна програма да си сложите на компютъра то AVAST е точно за вас. Към този момент това е една от най-предпочитаните антивирусни. Чешката компания се развира от над 25 години и към този момент се използва от над 200 милиона устройства и е преведена на 40 езика включително и на Български. Освен защита ... Продължава »

Avira AntiVir Free 15.0.17.273

Avira AntiVir Free

Описание на Avira AntiVir Free: Avira Free Antivirus е интернет програма, която може да открие и да отстрани вируси и троянски коне, в това число влизат и все още неизвестни макровируси. Програмата позволява да се осъществява постоянен мониторинг върху системите, поддържа автоматично обновяване посредством интернет, умее да борави с повече от над 150 000 вируса и т.н. Можете да се сдобиете ... Продължава »

Malwarebytes Anti-Malware Free 2.2.1.1043

Malwarebytes Anti-Malware Free

Описание на Malwarebytes Anti-Malware: Malwarebytes Anti-Malware Free представлява инструмент за борба с различни вредни за компютърните системи файлове. Програмата успешно се бори с широк спектър от зловредни файлове. Отнасят я към класа на антишпионите, поради това често получава оценка като непълноценен антивирусен продукт и не може да играе ролята на пълноценна алтернатива на антивирусните програми. Това обаче не означава, че ... Продължава »

Ad-Aware Free 11.10.767

Ad-Aware Free

Описание на Ad-Aware: Ad-Aware Free представлява мощно напълно безплатно антивирусно решение, което ви осигурява пълноценна защита на компютъра, системите и личните данни. В състава на приложението влизат няколко работещи модула: антивирус на принципа на Bitdefender, онлайн защита в режим реално време, безопасно сърфиране в интернет, като се поддържат всички известни браузъри, обствен антишпионин Ad-Aware, мениджър на инсталациите, облекчен игрови режим. ... Продължава »

Norton Security Premium 2015 22.5.4.24

Norton

Описание на Norton: Norton 360 представлява комплексен антивирус, създаден на основата на надеждни решения за безопасност от Symantec. Програмата използва 5 нива на безопасност на компютъра, на важните данни и онлайн активността, включително технология за мрежова защита, технология за файлова защита, за защита на основата на репутация (Insight) и на основата на поведенчески анализ (SONAR). Програмата е изключително полезна в ... Продължава »