петък , 9 февруари 2024
BitTorrent 7.9.7.42331

BitTorrent 7.9.7.42331

Описание на BitTorrent:

BitTorrent – е програма, която позволява тегленето на файлове с голям размер от мрежата за обменяне на файлове BitTorrent. За разлика от други подобни мрежи (Kazaa, eDonkey и др.), където притежателите на един или други файл могат едновременно да теглят от няколко човека, тази прогарама търси наличие на файла при един притежател, който е заинтересован от разпространението му.

Друга отличителна особеност на тази мрежа е високата скорост на качване на файлове. Тя се достига, благодарение на принципа на работа на предоставяне на файла от няколко компютъра. Това прави тази мрежа добра среда за разпространение на файлове с големи размери: филми, игри, CD и DVD, както и др.

Сред минусите на BitTorrent е отсъствието на търсачка.

За удобство на потребителите интерфейсът е лаконичен и лесен за управление. Колкото повече сийдъри има, толкова по-голяма е очакваната скорост. Програмата успешно се справя със свалянето на няколко файла едновременно.

Функции на BitTorrent:

  • Теглене на файлове от интернет с висока скорост;
  • Функция за потоково зареждане, която позволява гледане на филм без необходимост да се изкачва пълното му сваляне на компютъра;
  • Настройване на приоритетност на сваляните файлове и ограничаване на максималната скорост на теглене;
  • Подробна статистика и графика на скоростта на теглене.

Изтегли последна версия на BitTorrent 7.9.7.42331

По-стари версии:
Advertisement

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*