четвъртък , 30 май 2024
Начало » Програми » Интернет » Комуникация

Комуникация

Skype 7.24.73.104

Skype

На кратко за Skype: Skype /на български Скайп/ е една от най-популярните програми за разговори в интернет. Предоставя възможността да провеждате безплатни разговори с всички които използват програмата, както и платени разговори с всички мобилни и стационарни телефони. Освен това програмата за ви дава възможността да провеждате видео обаждания, както и конферентни разговори с много хора. Създаден е през 2003 ... Продължава »

Viber 6.0.5.1518

Viber for windows

На кратко за Viber : Ако ползвате Viber на телефона, то задължително е да инсталирате и Вайбър за компютър. Ако още не сте го ползвали ще ви кажем какво точно прави. Програмата се синхронизира с телефонният ви указател и дава възможността да провеждате безплатни разговори, да пращате текстови и гласови съобщения, както и снимки с всички свои контакти, които са инсталирали програмата. ... Продължава »

Trillian 5.6

Trillian

Описание на Trillian: Trillian е универсален интернет пейджър, който ви позволява да споделяте съобщения с потребители на мрежи като ICQ, AOL Instant Messenger, MSN Messenger, Yahoo! Messenger и IRC. Програмата поддържа използване на огромно количество основни функции, характерни за тези мрежи (например, обмен на файлове, преглеждане и промяна на информация, настройване на безопасността и др.). Интерфейсът на Trillian е удобен ... Продължава »

mIRC 7.45

mIRC

Описание на програмата mIRC: mIRC представлява програма, предназначена за активно общуване в реално време в онлайн пространството. Във времето се е утвърдила като една от най-популярните платформи за комуникация сред потребителите в Интернет. За да можете да общувате с приятели и колеги, както и за да търсите нови познанства, е необходимо само да я инсталирате и да се присъедините към канал. ... Продължава »

ICQ 10.0.12061

ICQ

Описание на ICQ: ICQ е популярен месинджър, предназначен за обмяна на съобщения между потребители от всички точки на планетата. Покрай стандартния прозорец с контакти и чат, програмата предлага широк набор от функционалности. За регистриране на акаунт е необходимо да посетите сайта на разработчика. След това можете да каните приятели и познати чрез менюто за откриване на контакти. Едно от главните ... Продължава »

Yahoo Messenger 11.5.0.228

Yahoo Messenger

Описание на Yahoo Messenger: Вероятно Yahoo Messenger няма нужда от представяне, но най-общо казано това е програма, която се радва на завидна популярност. Тя е създадена за обменяне на съобщения между потребители в режим реално време. Осигурява интеграция с игри, търсачки и музикални услуги, налични на портала Yahoo. Yahoo Messenger е специализирана разработка за общуване, интернет пейджър, който използва за ... Продължава »