събота , 10 февруари 2024
Начало » Програми » За офиса » Офис пакети

Офис пакети

LibreOffice 5.1.3

LibreOffice

Описание на LibreOffice: LibreOffice представлява набор от офисни приложения по подобие на Microsoft Office. Хубавата новина е, че е напълно безплатен и включва изобилие от най-използваните и практични инструменти, които можем да ви потрябват за работа с текстови документи, елетронни таблици, презентации, база данни и т.н. Въпреки че програмата е напълно безплатна, тя предоставя услуги на нивото на Microsoft Office ... Продължава »

Microsoft Office

microsoft office

На кратко за Microsoft Office: Първата и най-популярната офис програма е разработена  през 1990 г. от софтуерният гигант Microsoft и е наречена Office. Продукта съдържа в себе си всичко необходимо за работа в офиса – текстообработваща програма, работа с електронни таблици, създаване на презентации и други. Популярни сред потребителите са следните версии на продукта: Office 2000;  Office 2003;  Office 2007;  Office 2010;  Office 2013 и най-новата ... Продължава »

Open Office 4.1.2

open office

За Open Office: OpenOffice.org е най-добрата алтернатива на платеният Microsoft Office. Продукта е професионален и предлага всичко необходимо за работа в офиса – текстови документи, електронни таблици, презентации и други. Безплатен е, с отворен код и по нищо не отстъпва на конкуренцията. Единственият недостатък е че по дизайн прилича на Office 2003, което в днешно време е малко “ретро”. Програмата ... Продължава »