сряда , 4 октомври 2023
Начало » Програми » Аудио програми » Аудио плейъри

Аудио плейъри

AllPlayer 6.7.0.0

AllPlayer

Описание на AllPlayer: AllPlayer представлява мощен видеоплейър, който поддържа множество формати, сред които най-популярните и предпочитани: DivX, XviD, MP3, AVI, FLV, MP4, 3GP, MKV, M2TS, MPG, MPEG, RMVB, WMV, QuickTime, MOV, FLAC, APE и др. Работи непосредствено с DirectX, без да натоварва системата. AllPlayer не потребява много системни ресурси и предлага добър пакет от възможности и настройки. С помощта на ... Продължава »

Foobar2000 1.3.10

foobar2000

Описание на Foobar2000: Foobar2000 представлява безплатен, но в същото време завидно мощен медиа плейър. Дело е на един от разработчиците на популярния плейър Winamp. Последната версия на програмата се характеризира с опростен и лек интерфейс. Няма никакви скинове или пък присъствие на излишни инструменти. Новият Foobar2000 е плейър, който умее да поддържа различни музикални формати: MP3, MP4, WAV, AAC, Ogg и ... Продължава »

AIMP player 4.02.1717

AIMP player

На кратко за AIMP player: AIMP е малък по размер но с големи възможности аудио плеър. Зарежда с лекота всички аудио формати, като използва минимално количество системни ресурси. Звука който възпроизвежда е с перфектно качество, като предоставя и добър еквалайзер за прецизна настройка. По дизайн плеъра прилича на Winamp което го прави лесен за работа. Поддържа плейлисти със стандартните сортировки ... Продължава »

Winamp 5.666.3516

Winamp

Представяне на Winamp: Несъмнено най-популярният аудио плеър е Winamp. Характеризира се с бързата си работа и опростеният и приятен интерфейс. Възпроизвежда музика с високо качество, като това се постига с използването на съвременни кодеци и модерен еквалайзер, чрез който потребителите могат да правят фини настройки на звука. Създаден е през далечната 1997 г. от Justin Frankel и Dmitry Boldyrev. Бързо става ... Продължава »

Windows Media Player 11.0.5721.5146

Windows Media Player

Описание на Windows Media Player: Windows Media Player е популярен медиа плейър, продукт на Microsoft. Той предлага на потребителите нови възможности за съхраняване и използване на всякакъв вид цифрова мултимедиа. Плейърът е предназначен не само за възпроизвеждането на аудио и видео, но също така за изпълнение на редица други функции, които са от полза за съвременните потребители. При инсталиране Windows ... Продължава »