неделя , 13 август 2023

Други

AIDA64 5.70.3800

AIDA64

Описание на AIDA64: AIDA64 представлява мощен инструмент за диагностика и тестване на персоналния компютър. Дело е на разработчиците на популярния продукт EVEREST. Програмата предлага на потребителите широк спектъ от възможности за диагностика на персоналния компютър, стрес-тест, а също така и контрол върху температурата на датчиците. AIDA64 притежава набор от уникални тестове на процесора, оперативната памет и твърдите дискове. AIDA64 поддържа повече ... Продължава »

Total Commander 8.52a

Total Commander

Описание на Total Commander: Total Commander е най-мощният и стабилен файлов мениджър за Windows. Той продължава традицията на двупанелните файлови мениджъри, но се отличава с повишено удобство и мултифункционалност, поддържа плъгини и има редица вградени полезни инструменти. Програмата обработва файлове и позволява лесно да копирате файлове в архив и от него. Включва в себе си разширено копиране, преместване, преименуване и ... Продължава »

Smart Defrag 5.0.2.769

Smart Defrag

Описание на Smart Defrag: Smart Defrag представлява безплатна програма за дефрагментиране на твърдия диск. Работи в няколко режима според нуждите на потребителя: ръчен, по разписание и автоматичен (в последния случай дефрагментация се осъществява във фонов режим). В случай на използване на автоматичния режим на работа на програмата, тя функционира напълно незабележимо и за потребителя, и за производителността на системата. Дефрагментацията ... Продължава »

HD Tune Pro 5.5

HD Tune Pro logo

Описание на HD Tune Pro: HD Tune Pro е програма за тестване здравето и производителността на твърдият диск. Поддържа HDD / SSD твърди дискове със следните интерфейси – SCSI, SATA, IDE. Освен това поддържа и флаш памети. След като инсталирате програмата ще може да измервате параметри като скорост на трансфер, време за четене/запис, температура на диска, проверка за грешки, информация за ... Продължава »