събота , 10 февруари 2024
Начало » Програми » Видео програми

Видео програми

KMPlayer 4.0.8.1

KMPlayer

Кратко представяне на KMPlayer: KMPlayer е един от най-популярните видео плеъри. Идва в пакет с всички нужни кодеци и по този начин с една инсталация на програмата вие имате възможността да гледате почти всички видео формати. Интерфейса е изключително опростен и интиутивен. Създаден е през 2002 г. от Kang Yong-Huee. Днес плеъра предлага всичко необходимо за гледане филми и клипове на компютъра. ... Продължава »

Adobe Flash Player 21.0.0.242

Adobe Flash Player

Описание на Adobe Flash Player: Adobe Flash Player представлява мултимедийна платформа на компанията Adobe за създаване на уеб-приложения или мултимедийни презентации. В наши дни се смята за незаменима за един компютър. Инсталирането на платформата позволява използване на приложения, играене в онлайн игри и възпроизвеждане на мултимедийно съдържание в браузъра ви. Обновяването й става редовно и доста по-често, в сравнение с ... Продължава »

VLC media player 2.2.3

VLC media player

Описание на VLC media player: VLC media player представлява универсален крос платформен медиа плейър, който е способен да възпроизведе практически всякакви аудио и видео файлове, а също така предоставя допълнителни инструменти за работа с медиа съдържание. Особени за VLC media player са вградените кодеци (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, XviD и др.). Те позволяват възпроизвеждане на медиа ресурс без използване на ... Продължава »

K-Lite Codec Pack 12.1.5

K-Lite Codec Pack

Описание на K-Lite Codec Pack: K-Lite Codec Pack предоставя на потребителя универсален набор от кодеци и декодери за възпроизвеждане на всякакви мултимедийни файлове в най-разпространените аудио и видео файлове. Пакетът съдържа в себе си 32-битови и 64-битови кодеци, които с еднакво качество могат да се използват при различни версии на ОС Windows x86 и x64. Поддържа се богат списък от ... Продължава »

Format Factory 3.9.0.1

Format Factory

Описание на Format Factory: Format Factory е мощен мултифункционален и безплатен конвертор на мултимедийни данни. Поддържа преобразуване и на видео, и на аудио, както и на графически файлове от един формат в друг. Списъкът с формати, с които може да работи Format Factory, е изключително широк, като присъстват и на популярните: видео – MP4, 3GP,MPG, AVI, WMV, FLV, SWF; аудио ... Продължава »

Zoom Player 11.0

Zoom Player Free

Описание на Zoom Player: Zoom Player е универсален умен и гъвкав плеър за мултимедийно съдържание. Характеризира се със силно опростеният си интерфейс, който е подходящ дори за хора които никога не са работили с компютър. Използва 5 бутона за управление /като реален видео плеър за телевизор/ – напред, назад, надолу, нагоре и изпълни. Благодарение на технологиите които използва може да прочете ... Продължава »

Any Video Converter Free 5.9.5

Any Video Converter Free

Описание на Any Video Converter: Any Video Converter Free представлява безплатна и проста за използване програма за бързо и качествено конвертиране на видео файлове от един формат в друг. Поддържа работа с много популярни видео формати, сред които DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI. Възможно е конвертирането им във формати MPEG-4 за iPod/PSP или други портативни ... Продължава »

AllPlayer 6.7.0.0

AllPlayer

Описание на AllPlayer: AllPlayer представлява мощен видеоплейър, който поддържа множество формати, сред които най-популярните и предпочитани: DivX, XviD, MP3, AVI, FLV, MP4, 3GP, MKV, M2TS, MPG, MPEG, RMVB, WMV, QuickTime, MOV, FLAC, APE и др. Работи непосредствено с DirectX, без да натоварва системата. AllPlayer не потребява много системни ресурси и предлага добър пакет от възможности и настройки. С помощта на ... Продължава »

ChrisTV Online! 11.20

ChrisTV Online

Описание на ChrisTV Online: ChrisTV Online е програма, която ви позволява да превърнете компютъра си едновременно в телевизор и радиоприемник. В базата й присъстват огромно количество канали, сред които всеки потребител може да избере този, който най-много го удовлетворява. Не по-малко задоволително голяма е базата от онлайн радиостанции. Последните са групирани по категории в зависимост от тематиката, жанра и т.н. ... Продължава »

UMPlayer 0.98

UMPlayer

Описание на UMPlayer: UMPlayer е кросплатформен мултимедиен плейър, който притежава огромно количество спомагателни възможности и инструменти, над 270 вградени кодеци и е способен да обработва различни медиа формати, да възпроизвежда аудио CD, DVD, (S) VCD, TV / Radio, YouTube и SHOUTcast потоци и дори непълни и повредени медиа файлове. Предоставя на потребителя списъци с популярни онлайн радиостанции и популярни видеа ... Продължава »