неделя , 25 февруари 2024
Начало » Програми » Сигурност » Антивирусни програми

Антивирусни програми

AVG Anti-Virus Free 2016 16.51.7496

AVG Free

На кратко за AVG Free Antivirus: AVG е сред най-популярните антивирусни приложения. Популярността и се дължи на качествената защита, която осигурява, малките системни изисквания и това че е безплатна. Приятният за работа дизайн допринася за лесната работа с програмата. Историята на антивирусната програма започва през далечната 1992 г. когато Grisoft’s създават продукта “Anti-Virus Guard” в Чехословакия. От тогава до сега възможностите ... Продължава »

Dr.Web CureIt 11.0.0.11162

Dr.Web CureIt!

На кратко за Dr.Web CureIt: Dr.Web CureIt безплатен, бърз и лесен за работа антивирусен агент. Програмата ще сканира вашият компютър за вируси и ще предложи решение на откритите проблеми. Характеризира се с опростеният интерфейс и възможност за конфигурация. Освен основният език програмата е преведена на много езици за удобството на потребителите. Предлага допълнително автоматично създаване на лог файлове и добра защита. ... Продължава »

Comodo AntiVirus Free 8.2.0.5027

Comodo AntiVirus

Описание на Comodo AntiVirus: Comodo AntiVirus представлява безплатна антивирусна програма с проактивна защита HIPS. Осигурява безопасно сърфиране из интернет, посещение на уеб сайтове и изпълнение на онлайн операции. За да гарантира ефективността си, програмата използва проактивен антивирусен механизъм, който автоматично открива и отстранява всички видове заплахи, интернет червеи и други зловредни програми. Съчетава евристични методи за откриване на вирусите с ... Продължава »

Avast Free 2015 11.2.2738.0

Avast 2014

Avast! – кратко представяне: Ако се чудите коя антивирусна програма да си сложите на компютъра то AVAST е точно за вас. Към този момент това е една от най-предпочитаните антивирусни. Чешката компания се развира от над 25 години и към този момент се използва от над 200 милиона устройства и е преведена на 40 езика включително и на Български. Освен защита ... Продължава »

Avira AntiVir Free 15.0.17.273

Avira AntiVir Free

Описание на Avira AntiVir Free: Avira Free Antivirus е интернет програма, която може да открие и да отстрани вируси и троянски коне, в това число влизат и все още неизвестни макровируси. Програмата позволява да се осъществява постоянен мониторинг върху системите, поддържа автоматично обновяване посредством интернет, умее да борави с повече от над 150 000 вируса и т.н. Можете да се сдобиете ... Продължава »

Norton Security Premium 2015 22.5.4.24

Norton

Описание на Norton: Norton 360 представлява комплексен антивирус, създаден на основата на надеждни решения за безопасност от Symantec. Програмата използва 5 нива на безопасност на компютъра, на важните данни и онлайн активността, включително технология за мрежова защита, технология за файлова защита, за защита на основата на репутация (Insight) и на основата на поведенчески анализ (SONAR). Програмата е изключително полезна в ... Продължава »

Kaspersky Internet Security 2016 16.0.0.614

Kaspersky Internet Security

Описание на Kaspersky Internet Security: Представяме ви популярната антивирусна програма – Kaspersky Internet Security 2015. Вече поредна година програмата заема водещо място сред най-ефективните, когато става дума за защита от вируси в уебпространството. Подходяща е за употреба както в офиси, така и у дома. Kaspersky Internet Security успешно неутрализира различни типове локални или мрежови заплахи, предотвратява заразяване на компютъра и ... Продължава »

ESET Nod32 Antivirus 8.0.319.0

Nod32 logo

На кратко за NOD32: Nod32 е антивирусна създадена през 1992 от компанията ESET. От тогава до сега се е превърнала в една от най-сигурните програми на които може да се доверите. Днес продукта се предлага в 2 варианта Nod32 Antivirus и ESET Smart Security, като втората предлага доста по-високо ниво на защита. Ако ползвате Nod32 вашата система ще е защитена ... Продължава »

Bitdefender Free 2014 17.28.0.1191

Bitdefender

Описание на Bitdefender: Bitdefender е функционална програма за откриване и отстраняване на вируси. Тя осигурява защита срещу зловредни програми, шпионски модули, троянски коне, червеи и други заплахи. Bitdefender дава възможност за поставяне на заразените файлове под карантина, създаване на дневник с отчети за свършената работа и настройване на разписание за сканиране на системите. Програмата съдържа вграден модул, който позволява блокиране ... Продължава »

Microsoft Security Essentials 4.8.204.0

Microsoft Security Essentials

Описание на Microsoft Security Essentials: Microsoft Security Essentials представлява безплатна и лесна за използване антивирусна програма, както и антишпионин. В реално време можете да осигурите защита на компютъра си срещу вируси, програми-шпиони и други зловредни приложения. Програмата позволява да наблюдавате работата на компютъра и при всеки момент на сериозна атака на системите, получавате уведомление. Интерфейсът е понятен и опростен. Специфичното ... Продължава »