събота , 10 февруари 2024
Начало » Програми » Интернет

Интернет

Skype 7.24.73.104

Skype

На кратко за Skype: Skype /на български Скайп/ е една от най-популярните програми за разговори в интернет. Предоставя възможността да провеждате безплатни разговори с всички които използват програмата, както и платени разговори с всички мобилни и стационарни телефони. Освен това програмата за ви дава възможността да провеждате видео обаждания, както и конферентни разговори с много хора. Създаден е през 2003 ... Продължава »

Google Chrome 51.0.2704.63

Google Chrome

Кратко представяне на Google Chrome: През 2008 г. от Google пускат браузър програмата Chrome. Само няколко години след това през 2012 става най-използваният браузър като надминава Mozzila Firefox. Това е постигнато чрез направата на няколко ново въдения като режима “инкогнито” и  “умната” адресна лента, чрез която потребителите могат да зареждат сайтове или директно да търсят от едно и също място. ... Продължава »

Internet Download Manager 6.25.20

Internet Download Manager

На кратко за Internet Download Manager: Internet Download Manager е програма за теглене на файлове от интернет, която може да увеличи скоростта с която сваляте файлове. Освен да ускорява изтеглянето чрез сегментация, програмата може да слага тегленето на пауза и да го продължава след време. Може да се настройва да работи по график и да изключва компютъра след края на изтеглянето. Програмата ... Продължава »

Mozilla Firefox 46.0.1

firefox

На кратко за Mozilla Firefox: През 2002 г. се появява първият сигурен и съвременен браузър наречен Firefox. Предлага всички удобства от които може да имате нужда. Бърз, лек и надежден с опростен дизайн за лесна работа. Преведен на над 70 езика включително и Български. Може да се ползва на всички операционни системи и е с отворен код.  Firefox предлага много ... Продължава »

Viber 6.0.5.1518

Viber for windows

На кратко за Viber : Ако ползвате Viber на телефона, то задължително е да инсталирате и Вайбър за компютър. Ако още не сте го ползвали ще ви кажем какво точно прави. Програмата се синхронизира с телефонният ви указател и дава възможността да провеждате безплатни разговори, да пращате текстови и гласови съобщения, както и снимки с всички свои контакти, които са инсталирали програмата. ... Продължава »

BitTorrent 7.9.7.42331

bittorrent

Описание на BitTorrent: BitTorrent – е програма, която позволява тегленето на файлове с голям размер от мрежата за обменяне на файлове BitTorrent. За разлика от други подобни мрежи (Kazaa, eDonkey и др.), където притежателите на един или други файл могат едновременно да теглят от няколко човека, тази прогарама търси наличие на файла при един притежател, който е заинтересован от разпространението ... Продължава »

Opera 37.0.2178.43

Opera

Описание на Opera: Opera e един от най-известните уеб браузъри в наши дни. Отличава се със стабилност на работата и бърза скорост на зареждане на интернет страниците. Към основните особености на Opera можем да отнесе следните три: създадена на езика C++, характеризира се с много висока скорост на работа и е съвместим с всички основни уеб технологии. Дълго време отличителна ... Продължава »

BitComet 1.41

BitComet

Описание на BitComet: BitComet е напълно безплатен, мощен и удобен торент клиент. Интерфейсът му е опростен и лесен за управление. Програмата позволява да сваляте файлове изцяло или части от тях. Освен това осъществява проверка на конфигурациите и автоматично ги настройва. Едно от достойнствата на BitComet е, че притежава способност да увеличава работоспособността на твърдия диск: умело е разработен механизъм на ... Продължава »

Hamachi 2.2.0.428

Hamachi

Описание на Hamachi: Hamachi е неголяма по размер програма, която е предназначена за създаване на пряка връзка между два компютъра посредством интернет. Използва се протокол UDP за създаване на виртуална частна мрежа (VPN). Използвайки дадената програма, можете да организирате локална мрежа на два или повече компютъра. В такава мрежа можете да правите всички операции, както обикновено, включително да предоставите общ ... Продължава »

Free YouTube Download 4.1.16.525

Free YouTube Downloader

Описание на Free YouTube Download: Free YouTube Download представлява проста за използване програма за сваляне на видеа от мрежа като YouTube под формата на отделни видеа, като цели плейлисти, канали на потребители, видео отговори, програми, чартове и др. Изходящите файлове са във формати: AVI, FLV или MP4. Полученото видео може да се гледа през различни видеоплейъри на персоналния компютър. Преимущество ... Продължава »