сряда , 18 октомври 2023
Начало » Програми » Видео програми » Видео плейъри

Видео плейъри

KMPlayer 4.0.8.1

KMPlayer

Кратко представяне на KMPlayer: KMPlayer е един от най-популярните видео плеъри. Идва в пакет с всички нужни кодеци и по този начин с една инсталация на програмата вие имате възможността да гледате почти всички видео формати. Интерфейса е изключително опростен и интиутивен. Създаден е през 2002 г. от Kang Yong-Huee. Днес плеъра предлага всичко необходимо за гледане филми и клипове на компютъра. ... Продължава »

Adobe Flash Player 21.0.0.242

Adobe Flash Player

Описание на Adobe Flash Player: Adobe Flash Player представлява мултимедийна платформа на компанията Adobe за създаване на уеб-приложения или мултимедийни презентации. В наши дни се смята за незаменима за един компютър. Инсталирането на платформата позволява използване на приложения, играене в онлайн игри и възпроизвеждане на мултимедийно съдържание в браузъра ви. Обновяването й става редовно и доста по-често, в сравнение с ... Продължава »

VLC media player 2.2.3

VLC media player

Описание на VLC media player: VLC media player представлява универсален крос платформен медиа плейър, който е способен да възпроизведе практически всякакви аудио и видео файлове, а също така предоставя допълнителни инструменти за работа с медиа съдържание. Особени за VLC media player са вградените кодеци (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, XviD и др.). Те позволяват възпроизвеждане на медиа ресурс без използване на ... Продължава »

Zoom Player 11.0

Zoom Player Free

Описание на Zoom Player: Zoom Player е универсален умен и гъвкав плеър за мултимедийно съдържание. Характеризира се със силно опростеният си интерфейс, който е подходящ дори за хора които никога не са работили с компютър. Използва 5 бутона за управление /като реален видео плеър за телевизор/ – напред, назад, надолу, нагоре и изпълни. Благодарение на технологиите които използва може да прочете ... Продължава »

AllPlayer 6.7.0.0

AllPlayer

Описание на AllPlayer: AllPlayer представлява мощен видеоплейър, който поддържа множество формати, сред които най-популярните и предпочитани: DivX, XviD, MP3, AVI, FLV, MP4, 3GP, MKV, M2TS, MPG, MPEG, RMVB, WMV, QuickTime, MOV, FLAC, APE и др. Работи непосредствено с DirectX, без да натоварва системата. AllPlayer не потребява много системни ресурси и предлага добър пакет от възможности и настройки. С помощта на ... Продължава »

UMPlayer 0.98

UMPlayer

Описание на UMPlayer: UMPlayer е кросплатформен мултимедиен плейър, който притежава огромно количество спомагателни възможности и инструменти, над 270 вградени кодеци и е способен да обработва различни медиа формати, да възпроизвежда аудио CD, DVD, (S) VCD, TV / Radio, YouTube и SHOUTcast потоци и дори непълни и повредени медиа файлове. Предоставя на потребителя списъци с популярни онлайн радиостанции и популярни видеа ... Продължава »

Quicktime 7.7.8

Quicktime

Описание на Quicktime: Quicktime представлява мощен мултимедиен плейър, с който можете да възпроизвеждате както файлове в собствен формат, така и широко разтространени в интернет и най-популярните медиа формати. В много случаи този плейър е незаменим, когато става дума за преглеждане на потоково видео в Интернет. Новият удобен интерфейс и новите допълнителните възможности – видео кодекът DVC Pro PAL, поддръжката на ... Продължава »

GOM Media Player 2.3.2.5252

GOM Player

Описание на GOM Media Player: GOM Media Player е безплатен видео плейър, който поддържа всички популярни медиа формати и не изисква инсталиране на допълнителни кодеци. Ако необходимият кодек не присъства в комплекта, програмата го открива самостоятелно. GOM Media Player осигурява високо качество на видео файловете и позволява на потребителя комфортно да гледа любими филми и сериали. Специфичното при GOM Media ... Продължава »

RealPlayer Cloud 18.1.3.100

RealPlayer

Описание на RealPlayer Cloud: RealPlayer Cloud (или още RealPlayer ) представлява плейър за възпроизвеждане на потокови мултимедийни файлове в режим реално време. С негова помощ можете да слушате радиои да гледате тевелизия в интернет. Освен всичко това, подобно на много други съвременни мултимедийни плейъри, RealPlayer поддържа множество аудио и видео формати (RM, RA, RAM, RT, RP, PNG, GIF, JPG, MP3, ... Продължава »

BS.Player Free 2.70.1080

BS Player Free

Описание на BS.Player: BS.Player е популярен и мулти функционален плейър за мултимедийни файлове, който вероятно няма нужда от представяне. Напълно безплатен е и работи успешно с типове видео като DivX, HD, AVC, DVD, потоци от YouTube и много други. Той поддържа редици популярни формати и е специализиран във възпроизвеждането на DivX. Програмата притежава разширени възможности за работа с настройки, търсене ... Продължава »