сряда , 22 март 2023
Free Download Manager 3.9.7.1627

Free Download Manager 3.9.7.1627

Описание на Free Download Manager:

Free Download Manager е безплатна програма, която съчетава в себе си мениджър за сваляне на файлове и офлайн браузър. Благодарение на тази програма, можете бързо и ефективно да сваляте както отделни файлове, така и няколко наведнъж от HTTP, HTTPS и FTP сървъри. Потребителят може да свали и цял сайт, както и да сваля файлове, използвайки BitTorrent протокол.

Free Download Manager позволява работа по график, има богат набор от опции за управление на сваляните файлове и поддържа възстановяването на прекъснати процеси на сваляне. При свалянето на мултимедийни файлове потребителят може да ги пуска в действие, без да изкачва пълното им сваляне.

Програмата осъществява безпроблемно сваляне на видео от YouTube, Google Video, MySpace и много други подобни услуги. Сваленият файл може да се конвертира във формат AVI от формати като  MPEG-4, AVI с XVID, FLV, WMV, MPEG1, MPEG2, MP4 и др.

След инсталиране на Free Download Manager, програмата успешно се интегрира с Windows Explorer, Outlook Express и браузъра на Internet Explorer, позволявайки автоматично прихващане на сваляните файлове или стартиране на нови.

Функции на Free Download Manager:

  • Сваляне на файлове от различен тип и различни торент файлове;
  • Вграждане в популярни уеб браузъри;
  • Вграден плейър;
  • Преобразуване на видео файлове.

Изтегли последна версия на Free Download Manager 3.9.7.1627

Advertisement

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*