неделя , 5 ноември 2023

Anti Malware

Spybot – Search and Destroy 2.4.40

Spybot - Search and Destroy Free

Описание на Spybot – Search and Destroy: Spybot – Search and Destroy е една от най-ефективните програми за борба с зловредните файлове и атаки в интернет. Отлично се справя с троянски коне, шпиони, червеи и други компютърни зарази. Не само защитава компютъра, но и личната информация за потребителя. Предоставена е възможност за изтриване на следите от потребителската активност на компютъра. ... Продължава »

Malwarebytes Anti-Malware Free 2.2.1.1043

Malwarebytes Anti-Malware Free

Описание на Malwarebytes Anti-Malware: Malwarebytes Anti-Malware Free представлява инструмент за борба с различни вредни за компютърните системи файлове. Програмата успешно се бори с широк спектър от зловредни файлове. Отнасят я към класа на антишпионите, поради това често получава оценка като непълноценен антивирусен продукт и не може да играе ролята на пълноценна алтернатива на антивирусните програми. Това обаче не означава, че ... Продължава »

Ad-Aware Free 11.10.767

Ad-Aware Free

Описание на Ad-Aware: Ad-Aware Free представлява мощно напълно безплатно антивирусно решение, което ви осигурява пълноценна защита на компютъра, системите и личните данни. В състава на приложението влизат няколко работещи модула: антивирус на принципа на Bitdefender, онлайн защита в режим реално време, безопасно сърфиране в интернет, като се поддържат всички известни браузъри, обствен антишпионин Ad-Aware, мениджър на инсталациите, облекчен игрови режим. ... Продължава »