събота , 10 февруари 2024
Начало » Програми » Системни » Запис на дискове

Запис на дискове

Nero Burning ROM Free 16.0.03300

Nero Burning ROM 2014

Описание на Nero Burning ROM: Nero Burning ROM представлява изключително популярна сред потребителите програма за записване на CD/DVD и Blu-ray дискове. Поддържа всякакъв тип оптически носители, като разполагате и с възможност да нанасяте изображения на повърхността на диска с помощта на технологията LightScrib. Освен всичко това Nero Burning ROM съдържа много полезни инструменти, които значително превъзхождат функцията за просто копиране ... Продължава »

Alcohol 120% 2.0.3.8806

Alcohol 120

Описание на Alcohol 120%: Alcohol 120% представлява мощна програма за записване на CD/DVD/Blu-ray-дискове, създаване на виртуални дискове на компютъра и емулиране на данните от оптическия диск. Това приложение може да записва на твърд носител различна информация – данни, аудио- и видео информация, а след това да предостави достъп на други програми до нея. Тази опция е много актуална за редица ... Продължава »

ImgBurn 2.5.8.0

ImgBurn

Описание на ImgBurn: ImgBurn е прекрасна безплатна програма за записване CD/DVD дискове. Създадена от автора на популярния проект DVD Decrypter, предназначен за копиране и сваляне на защитата от DVD дискове. Програмата предоставя възможност за работа с дискове на различни производители и може да записва различни типове информация. ImgBurn е снабдена с редица настройки, където можете да зададете асоциация с поддържани ... Продължава »

Ashampoo Burning Studio 16.0.6

Ashampoo Burning Studio

На кратко за Ashampoo Burning Studio: Ashampoo Burning Studio е програма която ще ви предостави всичко необходимо за лесното и качествено записване на дискове. Благодарение на опростеният интерфейс е лесна за използване и позволява постигане на качествени резултати. Софтуерният продукт поддържа всички видове дискове – CD, DVD и Blu-Ray. Освен записването им с тази програма ще може да ги защитите ... Продължава »

WhereIsIt 2014.220

WhereIsIt

На кратко за WhereIsIt: WhereIsIt е платена програма с която може подредите дисковете си в каталог, като по този начин ще знаете на кой диск се намира това което търсите. С помощта на тази програма може да направите подробен каталог на вашите дискове като описва съдържанието им и добавя миниатюри. След като направите каталога си с тази програма ще може ... Продължава »