петък , 22 март 2024

За телефон

iTunes 12.4

iTunes

Описание на iTunes: iTunes представлява безплатна програма, която позволява слушане на любими песни, а също така и записване на собствени музикални дискове. Потребителят може да съставя списъци за въпроизвеждане на базата на собствените си музикални предпочитания, да се свързва с музикалната база данни Audible.com, да обменя данни с iPod и да записва аудиодискове, които след това може да пуска на ... Продължава »

Samsung Kies 2.6.3.16041

Samsung Kies 2

На кратко за Samsung Kies: Samsung Kies 2 е програма с която може да свържете лесно и бързо вашият телефон Samsung с компютъра си. Версия 2 е специално предназначена за мобилни устройства с по-стара версия на Android от 4.3. Приложението предлага синхронизиране на данни – контакти, снимки и други. Когато свържете телефона с компютъра може да споделите интернета си между ... Продължава »

Samsung Kies 3.2.16035.2

Samsung Kies 2

На кратко за Samsung Kies: Samsung Kies 3 е официалната програма разработена от Samsung с която може да свържете всички техни устройства с компютър. С помощта на тази програма ще може да управлявате данните на телефона си – документи, снимки, видео, контакти и др. Приложението предоставя и възможността да обновите firmware на вашето устройство. Може да синхронизирате контактите и календара ... Продължава »