неделя , 12 май 2024

PDF

Sumatra PDF 3.1.1

sumatra-pdf-logo

Описание на Sumatra PDF: Sumatra PDF е много малка, лека, бърза, безплатна с минималистичен дизайн програма за преглеждане на PDF файлове. Използва изключително малко системни ресурси, което я прави подходяща за всички компютри. Друг отличителен плюс е че не изисква инсталация и може да бъде стартирана директно от USB носител. Повечето разработчици се стремят да добавят колкото се може повече функционалности ... Продължава »

Icecream PDF Converter 2.48

Icecream-PDF-Converter-logo

Описание на Icecream PDF Converter: Icecream PDF Converter както името подсказва е програма за конвертиране на PDF файлове. Може да конвертирате в PDF слдните файлови формати JPEG, JPG, BMP, PNG, ODT, ODS, DOC, DOCX, XLS, HTML, HTM, EPUB, FB2, MOBI. Обратният процес от PDF може да конвертира към JPG, BMP, TIFF, DOC, ODT. При необходимост може да защитите конвертираните файлове с парола. Работата ... Продължава »

Icecream PDF Split & Merge 3.28

Icecream-PDF-Split-Merge-logo

Описание на Icecream PDF Split & Merge: Icecream PDF Split & Merge е както името подсказва програма с която да разделяте и обединявате PDF документи лесно и бързо. Ако ви се налага да обедините няколко PDF файла във един или пък трябва да разделите един документ на няколко то тази програма е точно за вас. Няма как да обработвате PDF ... Продължава »

Adobe Reader 2015.016.20039

Adobe Reader

Описание на Adobe Reader: Adobe Reader е безплатна програма за преглеждане и коментиране на документи в pdf формат. Редактиране не се допуска, но е възможно да оставяте различни бележки, анотации, подписи и т.н. Обемът на програмата не е голям и се инсталира бързо и леко. Интерфейсът е разбираем. След инсталирането й можете да отваряте документи в pdf формат с двоен ... Продължава »

Foxit Reader 7.3.4.0311

Foxit Reader

На кратко за Foxit Reader: Foxit Reader е безплатен софтуер за разглеждане и печат на PDF документи, чудесна алтернатива на популярният Adobe Reader. Най-голямото преимущество на програмата е че е много бърза и лека /по-малко 2 MB/.  Друго много полезно качество на продукта е че не изисква инсталация и работи добре на всички Windows версии. Разработчиците на програмата са помисли ... Продължава »