събота , 10 февруари 2024
Начало » Програми » Други програми

Други програми

Notepad++ 6.9.2

Notepad++

Описание на Notepad++: Notepad++ е популярен безплатен текстов редактор, предназначен за програмисти и всеки потребител, за когото функционалността му е напълно удовлетворяваща. Поддържа голямо количество езици (C, C++, Java, XML, HTML, PHP, Java Script, ASCII, VB/VBS, SQL, CSS, Pascal, Perl, Python, Lua, TCL, Assembler). Програмата разполага с широк набор от опции и се отличава с минимално потребление на ресурси на ... Продължава »

Inno Setup 5.5.9

Inno Setup

Описание на Inno Setup: Inno Setup представлява безплатна програма за създаване на инсталационни пакети с възможност за пълноценна промяна на текста на инсталатора. Налична е възможност за регистрация на библиотеки и ActiveX компоненти, а също така и за пускане на външни програми. Потребителят може да създава типове инсталиране, например – пълна, минимална, по избор и др. В InnoSetup присъстват настройки, ... Продължава »

iTunes 12.4

iTunes

Описание на iTunes: iTunes представлява безплатна програма, която позволява слушане на любими песни, а също така и записване на собствени музикални дискове. Потребителят може да съставя списъци за въпроизвеждане на базата на собствените си музикални предпочитания, да се свързва с музикалната база данни Audible.com, да обменя данни с iPod и да записва аудиодискове, които след това може да пуска на ... Продължава »

Calibre 2.57.1

Calibre

На кратко за Calibre: Calibre е мощна програма с която да управлявате вашите електронни книги. Програмата осигурява организиране на собствена библиотека, конвертиране на електронни книги от и в различни формати, като поддържа различни устройства и техните настройки. С Calibre може да четете книги, да редактирате мета данните им, да ги редактирате, да ги конвертирате точно за вашето устройство и да ... Продължава »

UltraEdit 23.10.0.1

UltraEdit

На кратко за UltraEdit: UltraEdit е текстов редактор с огромен брой възможности за работа с текст. С него може да отворите всеки текстов файл без значение от големината му. Оборудван е с функция за оцветяване на текста според тима му. Това го прави идеален за програмисти като улеснява четенето и писане на код. Освен това може да отваря и файлове ... Продължава »

Icecream Ebook Reader 4.0

Icecream-Ebook-Reader-logo

Описание на Icecream Ebook Reader: Icecream Ebook Reader е програма с която лесно да организирате личната си виртуална библиотека, има и вграден четец. Помага в систематизирането на книгите и предлага бърз достъп до тях. Филтрите помагат в работата с големите библиотеки които съдържат много книги. Четеца на книги в програмата улеснява четенето като предлага настройка на шрифта, промяна оформлението на ... Продължава »

Samsung Kies 2.6.3.16041

Samsung Kies 2

На кратко за Samsung Kies: Samsung Kies 2 е програма с която може да свържете лесно и бързо вашият телефон Samsung с компютъра си. Версия 2 е специално предназначена за мобилни устройства с по-стара версия на Android от 4.3. Приложението предлага синхронизиране на данни – контакти, снимки и други. Когато свържете телефона с компютъра може да споделите интернета си между ... Продължава »

Samsung Kies 3.2.16035.2

Samsung Kies 2

На кратко за Samsung Kies: Samsung Kies 3 е официалната програма разработена от Samsung с която може да свържете всички техни устройства с компютър. С помощта на тази програма ще може да управлявате данните на телефона си – документи, снимки, видео, контакти и др. Приложението предоставя и възможността да обновите firmware на вашето устройство. Може да синхронизирате контактите и календара ... Продължава »

NetBeans IDE 8.0.2

NetBeans IDE

Описание на NetBeans IDE: NetBeans IDE представлява безплатна интегрирана среда за разработване на приложения на различни програмни езици: Java, JavaFX, Python, PHP, JavaScript, C++, Ада и много други. За разработването на програма в среда катоNetBeans и за успешна инсталация и работа със самата среда потребителят трябва да инсталира подходяща версия на Sun JDK или J2EE SDK. NetBeans IDE се поддържа ... Продължава »

IETester 0.5.4

ietester

Описание на IETester: IETester е програма, която позволява на web разработчиците да тестват създадени страници. Поддържа версии на IE: 5 6 7 8 9 10. Интерфейсът на програмата наподобява този на MS Office. Предлага широк набор от езици. IETester работи с различни защитни стени, а това позволява осъществяването на контрол и защита при прехвърляне на данни при работа с FTP ... Продължава »