понеделник , 26 декември 2022

Други

FastStone Capture 8.4

FastStone Capture

На кратко за FastStone Capture: FastStone Capture е мощна програма за заснемане на екрана – правене на снимки и запис на видео със звук. Има вграден редактор с който да обработите снимките или видеото след запис. Поддръжка следните формати BMP, GIF, JPEG, PCX, PNG, TGA, TIFF и PDF. Вграденият редактор улеснява обработката на изображения като позволява да ги въртите, преоразмерявате, настройка ... Продължава »

Gadwin PrintScreen 5.4.2

Gadwin PrintScreen

На кратко за Gadwin PrintScreen: Gadwin PrintScreen е малка и лесна за използване програма с която може да правите моменти снимки на екрана /screenshots/ като ви предоставя много допълнителни опции. Въпреки малкият си размер програмата предлага много допълнителни инструменти, които да ви помогнат в работата. Благодарение на това няма да имате нужда от други програми за редакция на изображения. Този ... Продължава »

Icecream Slideshow Maker 1.60

Icecream-Slideshow-Maker-logo

Описание на Icecream Icecream Slideshow Maker: Icecream Slideshow Maker е безплатна програма за лесно създаване на слайдшоу от изображения. Характеризира се с интуитивен интерфейс, който допринася за лесната работа без да изисква специални познания и умения. Поддържа файлове с изображения и аудио. Предлага много опции за настройка – много и различни ефекти за смяна на слайд, време за смяна на слайд, ... Продължава »

Icecream Screen Recorder 3.67

Icecream-Screen-Recorder-logo

Описание на Icecream Screen Recorder: Icecream Screen Recorder е безплатно приложение с което да правите записи на екрана и да ги записвате във видео файлове. Идеална е за създаването на видео уроци, запис на игри, видео камери и други. Предлага много опции, като да зададете коя част от екрана да се заснема. Освен видео може да прави снимки във формат ... Продължава »