вторник , 14 май 2024

Драйвери

IObit Driver Booster 3.4.0

Driver Booster Free

Описание на Driver Booster Free: Driver Booster Free е автоматична програма, която автоматично сканира и определя драйверите на персоналния ви компютър. След откриване на остарели драйвери, програмата предлага изтегляне и инсталиране на обновления буквално с еднократно натискане на мишката. Тъй като е напълно възможно остарелите драйвери да влияят негативно на производителността на компютъра, а по този начин и на потребителя, ... Продължава »

DriverMax 8.19

DriverMax

Описание на DriverMax: DriverMax представлява програма, която с лекота и завидна бързина преинсталира всички драйвери на Windows. Програмата събира информация за всички инсталирани на системата драйвери и прави списък с устройствата, които ги използват. Дава се пълна информация за версията на драйверите, датата на създаване, разработчика, количеството на файловете и наличието на цифров подпис. След това потребителят може лесно да ... Продължава »

SlimDrivers 2.3.1

SlimDrivers

Описание на SlimDrivers: SlimDrivers представлява проста и удобна за използване програма за автоматично обновяване на инсталираните драйвери на компютъра ви. Тя използва „облачна” база от данни с драйвери, която постоянно се обновява и осигурява поддръжка на всяко оборудване. SlimDrivers автоматично сканира системата и открива драйверите, които изискват обновяване. Резултатите от сканирането се извеждат под формата на удобен за преглеждане списък. ... Продължава »

Java Runtime Environment 8.91

Java Runtime Environment

Описание на Java Runtime Environment: Java Runtime Environment представлява програмна среда за приложения и игри, създадена на езика на Java. Основно нейно достойство е пълната й независимост от оборудване и операционна система. Java създава виртуална машина, вътре в която се изпълняват приложения или игри. Това носи огромно удобство за разработчиците. Към днешна дата Java Runtime Environment е програма, която се ... Продължава »

Silverlight 5.1.41212.0

Silverlight

Описание на Silverlight: Silverlight представлява програмна платформа, алтернатива на популярния Adobe Flash Player. Представлява плъгин за браузър, който позволява да пускате интернет приложения, съдържащи анимация, векторна графика, аудио и видео, а също така и интерактивни елементи. Платформата предлага гъвкав модел за програмиране. Поддържа езиците AJAX, VB, C#, Python и Ruby и успешно се интегрира със съществуващите уеб приложения. Silverlight поддържа ... Продължава »

DirectX

DirectX

Описание на DirectX: Програмният пакет DirectX е създаден, за да подобри производителността на компютъра в аудиовизуалната сфера. Използва се масово при създаването на компютърни игри и приложения. Драйверите на програмата позволяват използване на най-новите графични адаптери с възможно най-висока ефективност. Благодарение на това всякакви мултимедийни задачи могат да бъдат изпълнени на високо качество. Тази специфичност на DirectX го прави идеален ... Продължава »

.NET Framework 4.6.81

.NET Framework

Описание на .NET Framework: .NET Framework представлява програма, която се използва за пълноценно функциониране на програми, създадени на архитектурата .NET Framework. Програмата съдържа пакет от компоненти, които позволяват успешно инстралиране и плавна работа на редица популярни игри, приложения и драйвери. .NET Framework подпомага производителността, надеждността и безопасността на системите. Една от основните идеи на Microsoft .NET е да бъде съвместим ... Продължава »