неделя , 25 февруари 2024
Начало » Програми » Системни » Системна настройка

Системна настройка

CCleaner 5.18.5607

ccleaner

Кратко описание на CCleaner Програмата CCleaner както подсказва името й служи за почистване на компютъра от ненужни файлове и оптимизация на работните процеси. По този начин ще освободите допълнително място на твърдият диск, ще имате по-добра производителност и бързодействие на компютъра ще се подобри. Отличава се с бързата си работа и разбираемият дизайн. Създадена е през 2003 г. от Piriform Limited. ... Продължава »

Your Uninstaller 7.5.2013.2

Your Uninstaller

На кратко за Your Uninstaller: Your Uninstaller е един от най-добрите деинсталатори. С нея безпроблемно може да изтриете всяка програма от компютъра, като я премахнете напълно без да остават следи от нея. Това става бързо и лесно. След като стартирате програмата се показва екран в който са изброени всички програми на компютъра. Избирате желаното приложение, натискате бутон Uninstall и следвате инструкциите. ... Продължава »

Advanced SystemCare 9.3.0.1121

Advanced SystemCare Free

Описание на Advanced SystemCare: Advanced SystemCare представлява мощен инструмент от Iobit за базова оптимизация на компютъра. Прочиства системите, подобрява производителността, оптимизира интернет връзката и скоростта на зарежда, осъществява защита на компютъра срещу програми-шпиони и зловредни уеб сайтове. Програмата представлява ефективно средство за борба с опасностите в интерент. Функционира като анти шпионин, защитава конфиденциалната информация на компютъра и оптимизира работата на ... Продължава »

Glary Utilities Free

Описание на Glary Utilities Free: Представяме ви Glary Utilities Free – комплексен набор от инструменти за ефективно увеличаване на производителността на компютъра, а също така и повишаване на стабилността и защитата на системите като цяло. С помощта на това приложение можете да провеждате прочистване на файлове от различни замърсители, като например некоректни записи и временни файлове от Интернет, да анализирате ... Продължава »

Registry First Aid 10.1.0.2297

Registry First Aid

Описание на Registry First Aid: Registry First Aid е мощен мултифункционален инструмент за оптимизация и прочистване на системния регистър на операционната система Windows. Използването на тази програма не изисква специални познания и навици, свързани с работа със системния регистър. От потребителя се изисква избор на конкретни категории – останалото програмата я върши самостоятелно и в автоматичен режим. Целта на програмата ... Продължава »

SpeedUpMyPC 2015 6.0.14.3

SpeedUpMyPC

Описание на SpeedUpMyPC: SpeedUpMyPC представлява мощна програма за оптимизиране и настройване на операционната система Windows. Целта е да се постигне устойчива и оптимална работа. Програмата позволява да се освобождава памет и други системни ресурси, да се предотвратяват фатални грешки, да се намали времето за зареждане и да се направи по-ефективна връзката с интернет. Програмата предоставя възможност за провеждане на мониторинг ... Продължава »

Windows 7 Manager 5.1.8

Windows 7 Manager

Описание на Windows 7 Manager: Windows 7 Manager е програма за настройване и оптимизация на операционната система Windows 7. След инсталиране можете да използваше широк набор от функции. В състава й влизат около 30 разнообразни услуги, които позволяват получаване на достъп до няколко стотици скрити опции за настройване на системата, ускоряването на работата й и повишаване на нейната стабилност и ... Продължава »

SpaceSniffer 1.3.0.0

SpaceSniffer-logo

Описание на SpaceSniffer: SpaceSniffer е чудесен файлов анализатор с помощта на който да откриете големите файлове на твърдият диск и да освободите място. Използвайки технологията TreeMap визуализира папките от твърдият диск според големината на файловете в тях. Това прави изключително лесно намирането на големите файлове. След стартиране на програмата започва сканиране на паметта за да се покаже цялата картина. Големината ... Продължава »

Windows 8 Manager 2.2.8

Windows 8 Manager

На кратко за Windows 8 Manager: Windows 8 Manager е цялостно решение за фина настройка и почистване на операционната система Windows 8. Програмата разполага с над 30 инструмента с които да подобрите и ускорите компютъра си. Освен това дава достъп до стотици скрити опции за настройка и показва подробна информация за компютърната конфигурация. След инсталацията на Windows 8 Manager може да подобрите цялостно поведението ... Продължава »