вторник , 14 април 2020
Начало » Програми » За офиса

За офиса

LibreOffice 5.1.3

LibreOffice

Описание на LibreOffice: LibreOffice представлява набор от офисни приложения по подобие на Microsoft Office. Хубавата новина е, че е напълно безплатен и включва изобилие от най-използваните и практични инструменти, които можем да ви потрябват за работа с текстови документи, елетронни таблици, презентации, база данни и т.н. Въпреки че програмата е напълно безплатна, тя предоставя услуги на нивото на Microsoft Office ... Продължава »

Владовсофт Склад 7.2.1

Склад

Българска складова програма, която ще улесни вашата работа. На кратко за Владовсофт  Склад: Владовсофт Склад е програма, която предлага складово управление, осчетоводяване и контрол на наличностите на складове. Помага в следенето на продуктите с които разполагате, разположението им и тяхната продажба. Продукта използва опростен интерфейс който допринася за лесната му употреба. Ако имате нужда от складова програма или пък не ... Продължава »

NoteZilla 8.0.22

NoteZilla

На кратко за NoteZilla: NoteZilla е платена програма с която може да “залепяте” виртуални бележки по екрана. В тези бележки можете да съхранявате списъци за пазаруване, контакти, връзки и друга интересна информация. Програмата има лесен за използване интерфейс и има ниски системни изисквания. Предлага дори синхронизация в “облака”. Може да настройвате цвета на бележките и да ги подреждате по свой избор. Предвиден ... Продължава »

Sumatra PDF 3.1.1

sumatra-pdf-logo

Описание на Sumatra PDF: Sumatra PDF е много малка, лека, бърза, безплатна с минималистичен дизайн програма за преглеждане на PDF файлове. Използва изключително малко системни ресурси, което я прави подходяща за всички компютри. Друг отличителен плюс е че не изисква инсталация и може да бъде стартирана директно от USB носител. Повечето разработчици се стремят да добавят колкото се може повече функционалности ... Продължава »

Icecream PDF Converter 2.48

Icecream-PDF-Converter-logo

Описание на Icecream PDF Converter: Icecream PDF Converter както името подсказва е програма за конвертиране на PDF файлове. Може да конвертирате в PDF слдните файлови формати JPEG, JPG, BMP, PNG, ODT, ODS, DOC, DOCX, XLS, HTML, HTM, EPUB, FB2, MOBI. Обратният процес от PDF може да конвертира към JPG, BMP, TIFF, DOC, ODT. При необходимост може да защитите конвертираните файлове с парола. Работата ... Продължава »

Icecream PDF Split & Merge 3.28

Icecream-PDF-Split-Merge-logo

Описание на Icecream PDF Split & Merge: Icecream PDF Split & Merge е както името подсказва програма с която да разделяте и обединявате PDF документи лесно и бързо. Ако ви се налага да обедините няколко PDF файла във един или пък трябва да разделите един документ на няколко то тази програма е точно за вас. Няма как да обработвате PDF ... Продължава »

Adobe Reader 2015.016.20039

Adobe Reader

Описание на Adobe Reader: Adobe Reader е безплатна програма за преглеждане и коментиране на документи в pdf формат. Редактиране не се допуска, но е възможно да оставяте различни бележки, анотации, подписи и т.н. Обемът на програмата не е голям и се инсталира бързо и леко. Интерфейсът е разбираем. След инсталирането й можете да отваряте документи в pdf формат с двоен ... Продължава »

Foxit Reader 7.3.4.0311

Foxit Reader

На кратко за Foxit Reader: Foxit Reader е безплатен софтуер за разглеждане и печат на PDF документи, чудесна алтернатива на популярният Adobe Reader. Най-голямото преимущество на програмата е че е много бърза и лека /по-малко 2 MB/.  Друго много полезно качество на продукта е че не изисква инсталация и работи добре на всички Windows версии. Разработчиците на програмата са помисли ... Продължава »

Microsoft Office

microsoft office

На кратко за Microsoft Office: Първата и най-популярната офис програма е разработена  през 1990 г. от софтуерният гигант Microsoft и е наречена Office. Продукта съдържа в себе си всичко необходимо за работа в офиса – текстообработваща програма, работа с електронни таблици, създаване на презентации и други. Популярни сред потребителите са следните версии на продукта: Office 2000;  Office 2003;  Office 2007;  Office 2010;  Office 2013 и най-новата ... Продължава »

Open Office 4.1.2

open office

За Open Office: OpenOffice.org е най-добрата алтернатива на платеният Microsoft Office. Продукта е професионален и предлага всичко необходимо за работа в офиса – текстови документи, електронни таблици, презентации и други. Безплатен е, с отворен код и по нищо не отстъпва на конкуренцията. Единственият недостатък е че по дизайн прилича на Office 2003, което в днешно време е малко “ретро”. Програмата ... Продължава »