четвъртък , 8 декември 2022
Начало » Програми » Изображения » Разглеждане

Разглеждане

Photoscape 3.7

Photoscape

Описание на Photoscape: Представяме ви безплатния и универсален графичен редактор Photoscape. Чрез него получавате достъп до разнообразие от функции с цел преглеждане и редактиране на изображения, пакетна обработка на файлове, преобразуване на RAW-файлове, сваляне на снимки от екрана и др. Photoscape притежава такова изобилие от функции и инструменти, с помощта на които можете да направите и най-скучната снимка ярка и ... Продължава »

IrfanView 4.42

IrfanView

Описание на IrfanView: IrfanView е напълно безплатна програма, което се радва на завидна популярност сред потребителите. Програмата позволява да се визуализират графики. Налице са изобилие от възможности за редакция, както и многоезичен интерфейс. Дизайнът й е минималистичен. Отсъстват излишни цветове и елементи. Настройките на IrfanView позволяват премахването на излишните елементи от интерфейса, правейки преглеждането на файлове още по-лесно и удобно. ... Продължава »

XnView 2.36

XnView

Описание на XnView: XnView е пълноценен отговор на продукта ACDSee и представлява мощно средство за навигация и работа с файлове. По много параметри превъзхожда всяка програма за преглеждане и конвертиране на графически файлове. Позволява осъществяване на различни операции с картинки, сред които рязане, промяна на разбера на изображенията, печат, промяна на контрастта и яркостта и т.н. Една от особеностите на ... Продължава »

Picasa 3.9.0.141.259

Picasa

Описание на Picasa: Picasa е програма за преглеждане на снимки, създаване на албуми и редактиране на изображения. Предлага удобен и красив интерфейс, с който лесно можете да работите. Програмата е снабдена с изобилие от специални филтри, които правят подобряването на една снимка лесна задача. Благодарение на Picasa, можете да създавате презентация с ваши снимки, да добавяте звук и ефекти. Една ... Продължава »

FastStone Image Viewer 5.6

FastStone Image Viewer

Описание на FastStone Image Viewer: FastStone Image Viewer представлява безплатна програма за преглеждане, конвертиране и редактиране на графични изображения. Интерфейсът й е опростен и удобен. В момента представлява една от най-добрите алтернативи на ACDSee. Програмата разполага с огромно количество полезни възможности като измерване на размери, преименоване, премахване на ненужни фрагменти, промяна на цветове, слагане на водни знаци и др. Освен ... Продължава »