петък , 22 март 2024
Начало » Програми » Системни » Архивиращи

Архивиращи

WinRAR 5.31

winrar logo

На кратко за Winrar: Winrar е компресираща програма създадена през 1995 г. от Eugene Roshal и Alexander Roshal. От тогава до сега тя се е доказала като една от най-добрите програми за архивиране на файлове и е задължителен инструмент за всеки съвременен компютър. Използва се от над 500 милиона потребители и е преведена на над 40 езика включително и Български. Програмата ... Продължава »

WinZip 20.5.12118

winzip

На кратко за WinZip: WinZip е продукт с който може да създавате архиви, да компресирате и разархивирате файлове бързо и лесно. С негова помощ може да намалите значително размера на файловете които съхранявате. Също така може да обединявате много файлове в един или да направите един голям файл на няколко малки. Дизайна на програмата е изключително лесен за разбиране. След ... Продължава »

7-Zip 16.02

7-Zip

Описание на 7-Zip: 7-Zip е популярен безплатен файлов архиватор с открит код, който се отличава с високо ниво на свиване на обема на файловете, възможност за проверка на целостта на архивите и защита на архивите с парола с помощта на методи за шифроване AES-256 или ZipCrypto. Програмата се характеризира с простата и лесно управление. Позволява бързо създаване на архиви с ... Продължава »

PowerArchiver 2017 17.01.06

PowerArchiver 2013

Описание на PowerArchiver: PowerArchiver е мощен архиватор, който поддържа напълно архиви във формати ZIP, CAB, LHA (LZH), TAR, TAR.GZ, TAR.BZ2, BH (BlakHole), RAR, ARJ, ARC, ACE, ZOO, GZ и BZIP2. Освен това умее да работи с файлове UUE и XXE и разширения на електронната поща MIME. Програмата умее да отваря различни формати дискове, сред които ISO, BIN, IMG и NRG, ... Продължава »

IZArc 4.2

IZArc

Описание на IZArc: IZArc представлява удобен, компактен и бърз архиватор на файлове. Поддържа огромно количество формати. С негова помощ можете да създавате и да извличате архиви, а също така и да добавяте нови файлове в архивите. Програмата успешно архивира абсолютно всякакви файлове. При избора на архив потребителят може да избира степените на свиване на обема, метода на шифроване, формата на ... Продължава »