петък , 23 февруари 2024

Обработка

Photoscape 3.7

Photoscape

Описание на Photoscape: Представяме ви безплатния и универсален графичен редактор Photoscape. Чрез него получавате достъп до разнообразие от функции с цел преглеждане и редактиране на изображения, пакетна обработка на файлове, преобразуване на RAW-файлове, сваляне на снимки от екрана и др. Photoscape притежава такова изобилие от функции и инструменти, с помощта на които можете да направите и най-скучната снимка ярка и ... Продължава »

GIMP 2.8.16

GIMP

Описание на GIMP: GIMP е безплатен аналог на популярна и практична програма като Photoshop. Представлява растеров графичен редактор, програма за създаване и обработка на растерна графика и частична поддръжка на работата с векторна графика. Продуктът е резултат на проект, който стартира през 1995 година. Зад него стоят две имена – Спенсър Кимбел и Питър Матис. Те създават GIMP като свой ... Продължава »

Icecream Image Resizer 1.41

Icecream-Image-Resizer-logo

Описание на Icecream Image Resizer: Icecream Image Resizer е инструмент за масова промяна размера на изображения с лекота. Поддържа всички популярни формати за изображения. Ако трябва да промените размера на голям брой изображения това е перфектното решение за вас. Интерфейса е приятен и интуитивен, което го прави подходящ за всички потребители. С помощта на тази програма може да преместите цяла папка ... Продължава »

Paint.NET 4.0.9

Paint.NET

Описание на Paint.NET: Paint.NET представлява графически редактор, който се отличава с добре разработен интерфейс и изключително добра функционалност в сравнение със стандартния редактор MS Paint на Windows. По функционалност наподобява програма като Adobe PhotoShop. Програмата е създадена от американски студенти под ръководството на специалисти от Microsoft. Сред най-забележителните й възможности се открояват внушителната библиотека от спец ефекти и филтри, възможност ... Продължава »