понеделник , 15 април 2024

Браузъри

Google Chrome 51.0.2704.63

Google Chrome

Кратко представяне на Google Chrome: През 2008 г. от Google пускат браузър програмата Chrome. Само няколко години след това през 2012 става най-използваният браузър като надминава Mozzila Firefox. Това е постигнато чрез направата на няколко ново въдения като режима “инкогнито” и  “умната” адресна лента, чрез която потребителите могат да зареждат сайтове или директно да търсят от едно и също място. ... Продължава »

Mozilla Firefox 46.0.1

firefox

На кратко за Mozilla Firefox: През 2002 г. се появява първият сигурен и съвременен браузър наречен Firefox. Предлага всички удобства от които може да имате нужда. Бърз, лек и надежден с опростен дизайн за лесна работа. Преведен на над 70 езика включително и Български. Може да се ползва на всички операционни системи и е с отворен код.  Firefox предлага много ... Продължава »

Opera 37.0.2178.43

Opera

Описание на Opera: Opera e един от най-известните уеб браузъри в наши дни. Отличава се със стабилност на работата и бърза скорост на зареждане на интернет страниците. Към основните особености на Opera можем да отнесе следните три: създадена на езика C++, характеризира се с много висока скорост на работа и е съвместим с всички основни уеб технологии. Дълго време отличителна ... Продължава »

Slim Browser 8.00 Build 005

Slim Browser

Описание на Slim Browser: Slim Browser е безплатен браузър, изпълнен по технологията TPI (Tab-Page Interface). Задачата му е да осигури на потребителите комфортно преглеждане на уеб сайтове. Браузърът се зарежда бързо, като страниците буквално мигновено се отварят. Медиа файловете и снимките се зареждат 10 пъти по-бързо, отколкото в обичайните браузъри. Съчетаването на изкуствен интелект с обща автоматизация прави Slim Browser ... Продължава »

Comodo Dragon 49.13.20.400

Comodo Dragon

Описание на Comodo Dragon: Comodo Dragon представлява бърз и универсален браузър на базата на технология Chromium (на този принцип е създаден и браузърът Google Chrome). Характеризира се с допълнителни функции, повишена безопасност и конфиденциалност. В този ред на мисли осигурява на потребителите по-висока конфиденциалност, превъзхождаща технологията Chromium. Използва технология за проверка на домейните, която идентифицира и откроява превъзхождащите сертификати SSL ... Продължава »

Vivaldi 1.1.453.59

Изтегли последната версия на Vivaldi browser от тук

Описание на Vivaldi Vivaldi е уеб браузър който се разработва от Vivaldi Technologies. Основател на проекта е бившият СЕО на Opera – Jon Stephenson. Целта на екипа е да създаде най-бързият браузър правен някога. Характеризира се с минималистичен потребителски интефейс, който може да се персонализира от потребителите. Вивалди предлага използване на табове за по-лесно браузване и управление на отметки. Новост в браузъра ... Продължава »