вторник , 20 февруари 2024
Начало » Програми » Други програми » За разработчици

За разработчици

Notepad++ 6.9.2

Notepad++

Описание на Notepad++: Notepad++ е популярен безплатен текстов редактор, предназначен за програмисти и всеки потребител, за когото функционалността му е напълно удовлетворяваща. Поддържа голямо количество езици (C, C++, Java, XML, HTML, PHP, Java Script, ASCII, VB/VBS, SQL, CSS, Pascal, Perl, Python, Lua, TCL, Assembler). Програмата разполага с широк набор от опции и се отличава с минимално потребление на ресурси на ... Продължава »

Inno Setup 5.5.9

Inno Setup

Описание на Inno Setup: Inno Setup представлява безплатна програма за създаване на инсталационни пакети с възможност за пълноценна промяна на текста на инсталатора. Налична е възможност за регистрация на библиотеки и ActiveX компоненти, а също така и за пускане на външни програми. Потребителят може да създава типове инсталиране, например – пълна, минимална, по избор и др. В InnoSetup присъстват настройки, ... Продължава »

UltraEdit 23.10.0.1

UltraEdit

На кратко за UltraEdit: UltraEdit е текстов редактор с огромен брой възможности за работа с текст. С него може да отворите всеки текстов файл без значение от големината му. Оборудван е с функция за оцветяване на текста според тима му. Това го прави идеален за програмисти като улеснява четенето и писане на код. Освен това може да отваря и файлове ... Продължава »

NetBeans IDE 8.0.2

NetBeans IDE

Описание на NetBeans IDE: NetBeans IDE представлява безплатна интегрирана среда за разработване на приложения на различни програмни езици: Java, JavaFX, Python, PHP, JavaScript, C++, Ада и много други. За разработването на програма в среда катоNetBeans и за успешна инсталация и работа със самата среда потребителят трябва да инсталира подходяща версия на Sun JDK или J2EE SDK. NetBeans IDE се поддържа ... Продължава »

IETester 0.5.4

ietester

Описание на IETester: IETester е програма, която позволява на web разработчиците да тестват създадени страници. Поддържа версии на IE: 5 6 7 8 9 10. Интерфейсът на програмата наподобява този на MS Office. Предлага широк набор от езици. IETester работи с различни защитни стени, а това позволява осъществяването на контрол и защита при прехвърляне на данни при работа с FTP ... Продължава »

Eclipse 4.5

Eclipse

Описание на Eclipse: Eclipse представлява среда за разработване на софтуер. Последният е свободен с отворен код. Програмата включва интегрирана среда за разработка и плъгин система. Използва се за разработване на различни видове приложения на разнообразие от езици, сред които Java, Ада, ABAP, C , C++, COBOL, Fortran, Perl, JavaScript, Haskell, PHP, Lasso, Lua, Natural, Python, Ruby, Prolog, Clojure, Groovy, Scala, ... Продължава »