събота , 10 февруари 2024
Начало » Програми » Изображения

Изображения

Photoscape 3.7

Photoscape

Описание на Photoscape: Представяме ви безплатния и универсален графичен редактор Photoscape. Чрез него получавате достъп до разнообразие от функции с цел преглеждане и редактиране на изображения, пакетна обработка на файлове, преобразуване на RAW-файлове, сваляне на снимки от екрана и др. Photoscape притежава такова изобилие от функции и инструменти, с помощта на които можете да направите и най-скучната снимка ярка и ... Продължава »

IrfanView 4.42

IrfanView

Описание на IrfanView: IrfanView е напълно безплатна програма, което се радва на завидна популярност сред потребителите. Програмата позволява да се визуализират графики. Налице са изобилие от възможности за редакция, както и многоезичен интерфейс. Дизайнът й е минималистичен. Отсъстват излишни цветове и елементи. Настройките на IrfanView позволяват премахването на излишните елементи от интерфейса, правейки преглеждането на файлове още по-лесно и удобно. ... Продължава »

GIMP 2.8.16

GIMP

Описание на GIMP: GIMP е безплатен аналог на популярна и практична програма като Photoshop. Представлява растеров графичен редактор, програма за създаване и обработка на растерна графика и частична поддръжка на работата с векторна графика. Продуктът е резултат на проект, който стартира през 1995 година. Зад него стоят две имена – Спенсър Кимбел и Питър Матис. Те създават GIMP като свой ... Продължава »

XnView 2.36

XnView

Описание на XnView: XnView е пълноценен отговор на продукта ACDSee и представлява мощно средство за навигация и работа с файлове. По много параметри превъзхожда всяка програма за преглеждане и конвертиране на графически файлове. Позволява осъществяване на различни операции с картинки, сред които рязане, промяна на разбера на изображенията, печат, промяна на контрастта и яркостта и т.н. Една от особеностите на ... Продължава »

Picasa 3.9.0.141.259

Picasa

Описание на Picasa: Picasa е програма за преглеждане на снимки, създаване на албуми и редактиране на изображения. Предлага удобен и красив интерфейс, с който лесно можете да работите. Програмата е снабдена с изобилие от специални филтри, които правят подобряването на една снимка лесна задача. Благодарение на Picasa, можете да създавате презентация с ваши снимки, да добавяте звук и ефекти. Една ... Продължава »

FastStone Image Viewer 5.6

FastStone Image Viewer

Описание на FastStone Image Viewer: FastStone Image Viewer представлява безплатна програма за преглеждане, конвертиране и редактиране на графични изображения. Интерфейсът й е опростен и удобен. В момента представлява една от най-добрите алтернативи на ACDSee. Програмата разполага с огромно количество полезни възможности като измерване на размери, преименоване, премахване на ненужни фрагменти, промяна на цветове, слагане на водни знаци и др. Освен ... Продължава »

FastStone Capture 8.4

FastStone Capture

На кратко за FastStone Capture: FastStone Capture е мощна програма за заснемане на екрана – правене на снимки и запис на видео със звук. Има вграден редактор с който да обработите снимките или видеото след запис. Поддръжка следните формати BMP, GIF, JPEG, PCX, PNG, TGA, TIFF и PDF. Вграденият редактор улеснява обработката на изображения като позволява да ги въртите, преоразмерявате, настройка ... Продължава »

Gadwin PrintScreen 5.4.2

Gadwin PrintScreen

На кратко за Gadwin PrintScreen: Gadwin PrintScreen е малка и лесна за използване програма с която може да правите моменти снимки на екрана /screenshots/ като ви предоставя много допълнителни опции. Въпреки малкият си размер програмата предлага много допълнителни инструменти, които да ви помогнат в работата. Благодарение на това няма да имате нужда от други програми за редакция на изображения. Този ... Продължава »

Icecream Slideshow Maker 1.60

Icecream-Slideshow-Maker-logo

Описание на Icecream Icecream Slideshow Maker: Icecream Slideshow Maker е безплатна програма за лесно създаване на слайдшоу от изображения. Характеризира се с интуитивен интерфейс, който допринася за лесната работа без да изисква специални познания и умения. Поддържа файлове с изображения и аудио. Предлага много опции за настройка – много и различни ефекти за смяна на слайд, време за смяна на слайд, ... Продължава »

Icecream Image Resizer 1.41

Icecream-Image-Resizer-logo

Описание на Icecream Image Resizer: Icecream Image Resizer е инструмент за масова промяна размера на изображения с лекота. Поддържа всички популярни формати за изображения. Ако трябва да промените размера на голям брой изображения това е перфектното решение за вас. Интерфейса е приятен и интуитивен, което го прави подходящ за всички потребители. С помощта на тази програма може да преместите цяла папка ... Продължава »