понеделник , 13 април 2020
Начало » Програми

Програми

Skype 7.24.73.104

Skype

На кратко за Skype: Skype /на български Скайп/ е една от най-популярните програми за разговори в интернет. Предоставя възможността да провеждате безплатни разговори с всички които използват програмата, както и платени разговори с всички мобилни и стационарни телефони. Освен това програмата за ви дава възможността да провеждате видео обаждания, както и конферентни разговори с много хора. Създаден е през 2003 ... Продължава »

KMPlayer 4.0.8.1

KMPlayer

Кратко представяне на KMPlayer: KMPlayer е един от най-популярните видео плеъри. Идва в пакет с всички нужни кодеци и по този начин с една инсталация на програмата вие имате възможността да гледате почти всички видео формати. Интерфейса е изключително опростен и интиутивен. Създаден е през 2002 г. от Kang Yong-Huee. Днес плеъра предлага всичко необходимо за гледане филми и клипове на компютъра. ... Продължава »

Google Chrome 51.0.2704.63

Google Chrome

Кратко представяне на Google Chrome: През 2008 г. от Google пускат браузър програмата Chrome. Само няколко години след това през 2012 става най-използваният браузър като надминава Mozzila Firefox. Това е постигнато чрез направата на няколко ново въдения като режима “инкогнито” и  “умната” адресна лента, чрез която потребителите могат да зареждат сайтове или директно да търсят от едно и също място. ... Продължава »

Internet Download Manager 6.25.20

Internet Download Manager

На кратко за Internet Download Manager: Internet Download Manager е програма за теглене на файлове от интернет, която може да увеличи скоростта с която сваляте файлове. Освен да ускорява изтеглянето чрез сегментация, програмата може да слага тегленето на пауза и да го продължава след време. Може да се настройва да работи по график и да изключва компютъра след края на изтеглянето. Програмата ... Продължава »

WinRAR 5.31

winrar logo

На кратко за Winrar: Winrar е компресираща програма създадена през 1995 г. от Eugene Roshal и Alexander Roshal. От тогава до сега тя се е доказала като една от най-добрите програми за архивиране на файлове и е задължителен инструмент за всеки съвременен компютър. Използва се от над 500 милиона потребители и е преведена на над 40 езика включително и Български. Програмата ... Продължава »

CCleaner 5.18.5607

ccleaner

Кратко описание на CCleaner Програмата CCleaner както подсказва името й служи за почистване на компютъра от ненужни файлове и оптимизация на работните процеси. По този начин ще освободите допълнително място на твърдият диск, ще имате по-добра производителност и бързодействие на компютъра ще се подобри. Отличава се с бързата си работа и разбираемият дизайн. Създадена е през 2003 г. от Piriform Limited. ... Продължава »

AVG Anti-Virus Free 2016 16.51.7496

AVG Free

На кратко за AVG Free Antivirus: AVG е сред най-популярните антивирусни приложения. Популярността и се дължи на качествената защита, която осигурява, малките системни изисквания и това че е безплатна. Приятният за работа дизайн допринася за лесната работа с програмата. Историята на антивирусната програма започва през далечната 1992 г. когато Grisoft’s създават продукта “Anti-Virus Guard” в Чехословакия. От тогава до сега възможностите ... Продължава »

Mozilla Firefox 46.0.1

firefox

На кратко за Mozilla Firefox: През 2002 г. се появява първият сигурен и съвременен браузър наречен Firefox. Предлага всички удобства от които може да имате нужда. Бърз, лек и надежден с опростен дизайн за лесна работа. Преведен на над 70 езика включително и Български. Може да се ползва на всички операционни системи и е с отворен код.  Firefox предлага много ... Продължава »

Viber 6.0.5.1518

Viber for windows

На кратко за Viber : Ако ползвате Viber на телефона, то задължително е да инсталирате и Вайбър за компютър. Ако още не сте го ползвали ще ви кажем какво точно прави. Програмата се синхронизира с телефонният ви указател и дава възможността да провеждате безплатни разговори, да пращате текстови и гласови съобщения, както и снимки с всички свои контакти, които са инсталирали програмата. ... Продължава »

Your Uninstaller 7.5.2013.2

Your Uninstaller

На кратко за Your Uninstaller: Your Uninstaller е един от най-добрите деинсталатори. С нея безпроблемно може да изтриете всяка програма от компютъра, като я премахнете напълно без да остават следи от нея. Това става бързо и лесно. След като стартирате програмата се показва екран в който са изброени всички програми на компютъра. Избирате желаното приложение, натискате бутон Uninstall и следвате инструкциите. ... Продължава »