вторник , 10 юли 2018
Начало » Програми » Системни » Други » Smart Defrag 5.0.2.769
Smart Defrag 5.0.2.769

Smart Defrag 5.0.2.769

Описание на Smart Defrag:

Smart Defrag представлява безплатна програма за дефрагментиране на твърдия диск. Работи в няколко режима според нуждите на потребителя: ръчен, по разписание и автоматичен (в последния случай дефрагментация се осъществява във фонов режим).

В случай на използване на автоматичния режим на работа на програмата, тя функционира напълно незабележимо и за потребителя, и за производителността на системата. Дефрагментацията започва в моменти, в които компютърът не се използва активно.

Потребителят може да настрои при какви условия да стартира дефрагментация и кога да бъде преустановен този процес. Например, да започне дефрагментация и да приключва, когато натоварването на процесора достигне 40 %.

Функции на Smart Defrag:

  • Изключително бърза и ефективна дефрагментиране на твърдия диск;
  • Дефрагментиране на файлове;
  • Оптимизирине и въвеждане в ред с цел по-бързо четене;
  • Осигурява максимална производителност на дисковите системи. Програмата не са дефрагментира, но и ускорява работата на системите, позволява на компютъра да работи бързо и стабилно;
  • Технология „дефрагментация при натоварване”;
  • Гарантира съхраняване на данните и стабилността на диска. В отличие от други автоматични дефрагментатори Smart Defrag не осъществява постоянен анализ и дефрагментация. Програмата анализира състоянието на диска с помощта на технология „Безопасно получаване на данни” и решава кога и как да бъде изпълнена дефрагментацията.
  • Дефрагментиране по разписание.

Изтегли последна версия на Smart Defrag 5.0.2.769

Advertisement
Smart Defrag 5.0.2.769
4.5 (90%) 2 votes

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*