вторник , 14 април 2020
Начало » Програми » Системни » Други » Total Commander 8.52a
Total Commander 8.52a

Total Commander 8.52a

Описание на Total Commander:

Total Commander е най-мощният и стабилен файлов мениджър за Windows. Той продължава традицията на двупанелните файлови мениджъри, но се отличава с повишено удобство и мултифункционалност, поддържа плъгини и има редица вградени полезни инструменти.

Програмата обработва файлове и позволява лесно да копирате файлове в архив и от него. Включва в себе си разширено копиране, преместване, преименуване и др. Поддържа drag-and-drop.

Функции на Total Commander:

  • Управление на файлове и папки, преместване, копиране, изтриване и създаване. В него е наличен вграден мениджър, който може да подрежда по ред операции копирай/премести и да изпълнява тази последователност;
  • Има функция за синхронизация на две различни папки. Синхронизираните папки могат да бъдат разположени на един компютър, на много компютри в една локална мрежа или на друг FTP сървър;
  • Позволява групово преименуване на файлове. С нейна помощ потребителят може бързо да променя имената на огромно количество файлове и папки. Възможна е промяна на част от името или цялото име, премахване на излишните символи, добавяне на порядкови номера, промяна на регистъра от символи и т.н.
  • Позволява разбиване на файлове на части или пък обединяването им.
  • Сравняване и редактиране на файлове, промяна на атрибути на файлове и др.

Изтегли последна версия на Total Commander 8.52a

Advertisement

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*