вторник , 14 април 2020
Trillian 5.6

Trillian 5.6

Описание на Trillian:

Trillian е универсален интернет пейджър, който ви позволява да споделяте съобщения с потребители на мрежи като ICQ, AOL Instant Messenger, MSN Messenger, Yahoo! Messenger и IRC. Програмата поддържа използване на огромно количество основни функции, характерни за тези мрежи (например, обмен на файлове, преглеждане и промяна на информация, настройване на безопасността и др.). Интерфейсът на Trillian е удобен и лесен за употреба. Поддържат се различни скинове.

Програмата работи и със собствена мрежа Astra – открит протокол, който е разработен от нулата. Trillian Astra разполага с маса разнообразни настройки, приятен интерфейс, поддържащ различни скинове и система от плъгини.

Trillian се предлага на потребителите безплатно или в платен вариант. Във втория случай функциите са много по-разнообразни (над 400), като са налице и ред други допълнителни възможности.

Гъвкавите настройки в програмата позволяват на потребителя да избере тези параметри, които са му най-важни. По този начин персонализацията се осъществява на високо ниво. Месинджърът поддържа синхронизация между различни платформи.

Функции на Trillian:

  • Автоматично обновяване;
  • Възможност за работа през прокси;
  • Звуково оформление на събития и архив на съобщенията;
  • Възможност за едновременно включване в много популярни протоколи за обменяне на съобщения;
  • Взаимодействие със социални мрежи и електронни пощи.

Изтегли последна версия на Trillian 5.6

Advertisement

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*