вторник , 14 април 2020
DirectX

DirectX

Описание на DirectX:

Програмният пакет DirectX е създаден, за да подобри производителността на компютъра в аудиовизуалната сфера. Използва се масово при създаването на компютърни игри и приложения.

Драйверите на програмата позволяват използване на най-новите графични адаптери с възможно най-висока ефективност. Благодарение на това всякакви мултимедийни задачи могат да бъдат изпълнени на високо качество. Тази специфичност на DirectX го прави идеален за пускането на игри. Например, могат да се създават светлосенки и текстури. 3D анимацията е много по-реалистична, като са видни и най-малките детайли. Именно тази функционалност прави инсталирането на DirectX необходимост. Често по време на инсталация на игра ще срещнете изискване да имате инсталирана версия на DirectX.

Програмата се справя отлично с богатата на елементи мултимедия, цветна графика, видео, триизмерна анимация и стереозвук, характерни за съвременни игри и приложения.

DirectX включва обновления, повишава безопасността и производителността на компютъра, както и нови функции, които се отнасят до различни технологии, към които приложението се може да се приложи с помощта на DirectX API.

Функции на DirectX:

  • Подобрява пускането и изобразяването на мултимедийните приложения;
  • Осигурява високо качество на графиката в игрите;
  • Повишава безопасността и производителността на компютъра;
  • Система за обновяване, която към момента позволява инсталиране на само необходимите библиотеки, а не на целия драйвер.

Изтегли последна версия на DirectX 9.29.1974.0

Advertisement

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*