сряда , 15 май 2019
Hamachi 2.2.0.428

Hamachi 2.2.0.428

Описание на Hamachi:

Hamachi е неголяма по размер програма, която е предназначена за създаване на пряка връзка между два компютъра посредством интернет. Използва се протокол UDP за създаване на виртуална частна мрежа (VPN). Използвайки дадената програма, можете да организирате локална мрежа на два или повече компютъра. В такава мрежа можете да правите всички операции, както обикновено, включително да предоставите общ достъп до файлове, да играете общи игри, да пускате web или пък ftp сървъри и др.

Hamachi радва потребителите с опростен и разбираем интерфейс. Така създаването на мрежа не създава излишни затруднения. В безплатната версия на програмата съществува ограничение на броя на използваните устройства (до 5).

Мрежите, създавани с помощта на програмата, могат да работят в два режима: управляем и неуправляем.

Неуправляемият режим позволява на вас и ваши приятели и колеги да създадете VPN-мрежа само за няколко минути.  В този вариант не са достъпни функции за централизирано уеб управление.

При управляемия режим се създава VPN-мрежа с една или три топологии. Налице е централизирано управление и контролиране на използването чрез уеб сайта LogMeIn.com. Можете да създадете няколко мрежи и с лекота да ги управлявате.

Функции на Hamachi:

  • Организация на виртуални мрежи с шлюз;
  • Организация на виртуални мрежи с топология „звезда”;
  • Осигурява безопасна връзка чрез шифроване на каналите;
  • Управление Hamachi чрез уеб интерфейс.

Изтегли последна версия на Hamachi 2.2.0.428

По-стари версии:
Advertisement
Hamachi 2.2.0.428
2.5 (50%) 2 votes

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*