сряда , 15 май 2019
Format Factory 3.9.0.1

Format Factory 3.9.0.1

Описание на Format Factory:

Format Factory е мощен мултифункционален и безплатен конвертор на мултимедийни данни. Поддържа преобразуване и на видео, и на аудио, както и на графически файлове от един формат в друг. Списъкът с формати, с които може да работи Format Factory, е изключително широк, като присъстват и на популярните: видео – MP4, 3GP,MPG, AVI, WMV, FLV, SWF; аудио – MP3, WMA, AMR, OGG, AAC, WAV; и изображения – JPG, BMP, PNG, TIF, ICO, GIF, TGA.

Format Factory поддържа преобразуването на медиа данни за използването им в мобилни устройства на Apple, Nokia, Sony PSP, XBOX и други. Т.е. можете да посочвате параметри на устройството и програмата оптимизира видеото, аудиото и изображенията, за да получите максимално добро визуализиране и звучене на портативното устройство.

Работата с приложението е просто и разбираемо. За да добавите файл за преобразуването, необходимо е да го сложите в работната зона и да определите нужния формат. Потребителят може да регулира нивото на качество, сила на звука и много други показатели. По-опитните потребители могат да се възползват и от тънката настройката на отделните параметри на формата в крайния файл.

Format Factory е своеобразен мултимедиен комбайн, в който са събрани всички необходими функции и опции за работа с видео, аудио и графически файлове: конвертиране, рипинг, оптимизация, възстановяване на повредено съдържание и др.

Функции на Format Factory:

  • Създаване, рипинг и конвертиране на ISO-образи в различни формати;
  • Настройване на приоритетността на задачите;
  • Въвеждане на ред в медиатеката ви;
  • Грамотно ресортиране на видео, музика и снимки.

Изтегли последна версия на Format Factory 3.9.0.1

Advertisement
Format Factory 3.9.0.1
1.5 (30%) 2 votes

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*