неделя , 28 април 2024
Viber 6.0.5.1518

Viber 6.0.5.1518

На кратко за Viber :

Ако ползвате Viber на телефона, то задължително е да инсталирате и Вайбър за компютър. Ако още не сте го ползвали ще ви кажем какво точно прави. Програмата се синхронизира с телефонният ви указател и дава възможността да провеждате безплатни разговори, да пращате текстови и гласови съобщения, както и снимки с всички свои контакти, които са инсталирали програмата. Единствено е необходимо да имате връзка с интернет.

Дизайна е изключително лесен, благодарение на което веднага след стартиране ще разберете как да работите с програмата. За да ползвате Viber на компютъра трябва да го ползвате и на телефона. След като инсталирате продукта, трябва да потвърдите акаунта си с код, който ще получите на телефона. Освен това може да провеждате разговори с мобилни и стационарни устройства, което се се заплаща но обикновено струва по-малко от колкото ако се обадите през мобилният оператор. Вайбър е създаден през 2010 г.

Основни функции на Вайбър:

  • Гласови и видео разговори с високо качество
  • Текстови и гласови съобщения
  • Изпращане на снимки
  • Емотикони
  • Без регистрации и пароли
  • Възможност за платени разговори

Ако имате смартфон силно ви препоръчваме да инсталирате тази програма, след което да я пуснете и на компютъра. Безплатна е и много удобна за работа.

Изтегли последна версия на Вайбър за комютър 6.0.5.1518

По-стари версии:
Advertisement

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*