вторник , 14 април 2020
Dropbox 3.20.1

Dropbox 3.20.1

Описание на Dropbox:

Dropbox представлява удобна програма, която позволява на потребителите да съхраняват свои данни на сървъри в облаци, да имат достъп до тях от различни устройства и да предоставят достъп до тях на други потребители. Услугата е подходяща с цел синхронизация, съхранение и обмен на данни както за IT специалисти, така и за обикновени потребителски цели.

При инсталирането на компютъра се създава папка “My Dropbox”. Когато вкарата в нея файлове или пък техни изменения, те автоматично се качват на акаунта ви в мрежата. Програмата позволява на потребителя да помества файлове на отделни сървъри с помощта на клиенти или чрез използването на уеб интерфейс чрез браузър.

Всеки потребител може да използва дисково пространство в размер на 2G напълно безплатно. При желание за повече пространство, може да се заплати такса – тогава ползвате пространство до 200 GB.

Функции на Dropbox:

  • Позволява синхронизиране на разнообразни данни. Съхраняване на всички ваши снимки, документи, видео и други файлове;
  • Поддържа каквито и да било типове файлове;
  • Можете да работите с услугата от всяка точка;
  • Осигурява достъп и на други лица по ваша заръка. Можете да изпращате линкове към конкретни файлове, снимки или пък цели папки;
  • Поддържа публикуване на файлове в интернет и автоматично обновяване на данните в интернет при обновяване на личния ви компютър;
  • Позволява съвместна работа при осъществяване на проекти;
  • Гарантира безопасност на съхраняваните данни в Dropbox, в случай на загубване на основното устройство (персонален компютър, таблет или телефон).

Изтегли последна версия на Dropbox 3.20.1

Advertisement

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*