сряда , 16 февруари 2022
Adobe Flash Player 21.0.0.242

Adobe Flash Player 21.0.0.242

Описание на Adobe Flash Player:

Adobe Flash Player представлява мултимедийна платформа на компанията Adobe за създаване на уеб-приложения или мултимедийни презентации. В наши дни се смята за незаменима за един компютър.

Инсталирането на платформата позволява използване на приложения, играене в онлайн игри и възпроизвеждане на мултимедийно съдържание в браузъра ви. Обновяването й става редовно и доста по-често, в сравнение с други подобни програми.

Уеб браузъри, които се поддържат от Adobe Flash Player: Internet Explorer (ActiveX-версия),  Mozilla Firefox и други браузъри на основата NPAPI (NPAPI-версия), Chromium-браузъри и Opera на основата Pepper API (PPAPI-версия).

Като се започне от версия 10.2 нататък Flash Player е интергриран в Google Chrome. За потребителите на този браузър е добре да се знае, че не се изискват никакви промени или допълнителни зареждания: плъгинът се обновява автоматично с обновяването на браузъра.

Когато става дума за Internet Explorer в системите Windows 8 и Windows 8.1, плейърът е част от браузърите версии 10 и 11 съответно. Обновлението на Flash Player е достъпно в Центъра за обновления на Windows.

Функции на Adobe Flash Player:

  • Безпроблемно отваряне на всяко едно приложение или анимация, която е създадена на базата на Flash;
  • Позволява създаване на игри, приложения, анимация, дизайн на сайтове и др.

Изтегли последна версия на Adobe Flash Player 21.0.0.242

Advertisement

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*