сряда , 11 юли 2018
Начало » Програми » Изображения

Изображения

FastStone Image Viewer 5.6

FastStone Image Viewer

Описание на FastStone Image Viewer: FastStone Image Viewer представлява безплатна програма за преглеждане, конвертиране и редактиране на графични изображения. Интерфейсът й е опростен и удобен. В момента представлява една от най-добрите алтернативи на ACDSee. Програмата разполага с огромно количество полезни възможности като измерване на размери, преименоване, премахване на ненужни фрагменти, промяна на цветове, слагане на водни знаци и др. Освен ... Продължава »

Icecream Slideshow Maker 1.60

Icecream-Slideshow-Maker-logo

Описание на Icecream Icecream Slideshow Maker: Icecream Slideshow Maker е безплатна програма за лесно създаване на слайдшоу от изображения. Характеризира се с интуитивен интерфейс, който допринася за лесната работа без да изисква специални познания и умения. Поддържа файлове с изображения и аудио. Предлага много опции за настройка – много и различни ефекти за смяна на слайд, време за смяна на слайд, ... Продължава »

XnView 2.36

XnView

Описание на XnView: XnView е пълноценен отговор на продукта ACDSee и представлява мощно средство за навигация и работа с файлове. По много параметри превъзхожда всяка програма за преглеждане и конвертиране на графически файлове. Позволява осъществяване на различни операции с картинки, сред които рязане, промяна на разбера на изображенията, печат, промяна на контрастта и яркостта и т.н. Една от особеностите на ... Продължава »

Icecream Screen Recorder 3.67

Icecream-Screen-Recorder-logo

Описание на Icecream Screen Recorder: Icecream Screen Recorder е безплатно приложение с което да правите записи на екрана и да ги записвате във видео файлове. Идеална е за създаването на видео уроци, запис на игри, видео камери и други. Предлага много опции, като да зададете коя част от екрана да се заснема. Освен видео може да прави снимки във формат ... Продължава »

IrfanView 4.42

IrfanView

Описание на IrfanView: IrfanView е напълно безплатна програма, което се радва на завидна популярност сред потребителите. Програмата позволява да се визуализират графики. Налице са изобилие от възможности за редакция, както и многоезичен интерфейс. Дизайнът й е минималистичен. Отсъстват излишни цветове и елементи. Настройките на IrfanView позволяват премахването на излишните елементи от интерфейса, правейки преглеждането на файлове още по-лесно и удобно. ... Продължава »

FastStone Capture 8.4

FastStone Capture

На кратко за FastStone Capture: FastStone Capture е мощна програма за заснемане на екрана – правене на снимки и запис на видео със звук. Има вграден редактор с който да обработите снимките или видеото след запис. Поддръжка следните формати BMP, GIF, JPEG, PCX, PNG, TGA, TIFF и PDF. Вграденият редактор улеснява обработката на изображения като позволява да ги въртите, преоразмерявате, настройка ... Продължава »

Icecream Image Resizer 1.41

Icecream-Image-Resizer-logo

Описание на Icecream Image Resizer: Icecream Image Resizer е инструмент за масова промяна размера на изображения с лекота. Поддържа всички популярни формати за изображения. Ако трябва да промените размера на голям брой изображения това е перфектното решение за вас. Интерфейса е приятен и интуитивен, което го прави подходящ за всички потребители. С помощта на тази програма може да преместите цяла папка ... Продължава »

Paint.NET 4.0.9

Paint.NET

Описание на Paint.NET: Paint.NET представлява графически редактор, който се отличава с добре разработен интерфейс и изключително добра функционалност в сравнение със стандартния редактор MS Paint на Windows. По функционалност наподобява програма като Adobe PhotoShop. Програмата е създадена от американски студенти под ръководството на специалисти от Microsoft. Сред най-забележителните й възможности се открояват внушителната библиотека от спец ефекти и филтри, възможност ... Продължава »

GIMP 2.8.16

GIMP

Описание на GIMP: GIMP е безплатен аналог на популярна и практична програма като Photoshop. Представлява растеров графичен редактор, програма за създаване и обработка на растерна графика и частична поддръжка на работата с векторна графика. Продуктът е резултат на проект, който стартира през 1995 година. Зад него стоят две имена – Спенсър Кимбел и Питър Матис. Те създават GIMP като свой ... Продължава »

Photoscape 3.7

Photoscape

Описание на Photoscape: Представяме ви безплатния и универсален графичен редактор Photoscape. Чрез него получавате достъп до разнообразие от функции с цел преглеждане и редактиране на изображения, пакетна обработка на файлове, преобразуване на RAW-файлове, сваляне на снимки от екрана и др. Photoscape притежава такова изобилие от функции и инструменти, с помощта на които можете да направите и най-скучната снимка ярка и ... Продължава »