сряда , 11 юли 2018
Начало » Програми » Видео програми

Видео програми

Format Factory 3.9.0.1

Format Factory

Описание на Format Factory: Format Factory е мощен мултифункционален и безплатен конвертор на мултимедийни данни. Поддържа преобразуване и на видео, и на аудио, както и на графически файлове от един формат в друг. Списъкът с формати, с които може да работи Format Factory, е изключително широк, като присъстват и на популярните: видео – MP4, 3GP,MPG, AVI, WMV, FLV, SWF; аудио ... Продължава »

KMPlayer 4.0.8.1

KMPlayer

Кратко представяне на KMPlayer: KMPlayer е един от най-популярните видео плеъри. Идва в пакет с всички нужни кодеци и по този начин с една инсталация на програмата вие имате възможността да гледате почти всички видео формати. Интерфейса е изключително опростен и интиутивен. Създаден е през 2002 г. от Kang Yong-Huee. Днес плеъра предлага всичко необходимо за гледане филми и клипове на компютъра. ... Продължава »

K-Lite Codec Pack 12.1.5

K-Lite Codec Pack

Описание на K-Lite Codec Pack: K-Lite Codec Pack предоставя на потребителя универсален набор от кодеци и декодери за възпроизвеждане на всякакви мултимедийни файлове в най-разпространените аудио и видео файлове. Пакетът съдържа в себе си 32-битови и 64-битови кодеци, които с еднакво качество могат да се използват при различни версии на ОС Windows x86 и x64. Поддържа се богат списък от ... Продължава »

VLC media player 2.2.3

VLC media player

Описание на VLC media player: VLC media player представлява универсален крос платформен медиа плейър, който е способен да възпроизведе практически всякакви аудио и видео файлове, а също така предоставя допълнителни инструменти за работа с медиа съдържание. Особени за VLC media player са вградените кодеци (MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, DivX, XviD и др.). Те позволяват възпроизвеждане на медиа ресурс без използване на ... Продължава »

GOM Media Player 2.3.2.5252

GOM Player

Описание на GOM Media Player: GOM Media Player е безплатен видео плейър, който поддържа всички популярни медиа формати и не изисква инсталиране на допълнителни кодеци. Ако необходимият кодек не присъства в комплекта, програмата го открива самостоятелно. GOM Media Player осигурява високо качество на видео файловете и позволява на потребителя комфортно да гледа любими филми и сериали. Специфичното при GOM Media ... Продължава »

Any Video Converter Free 5.9.5

Any Video Converter Free

Описание на Any Video Converter: Any Video Converter Free представлява безплатна и проста за използване програма за бързо и качествено конвертиране на видео файлове от един формат в друг. Поддържа работа с много популярни видео формати, сред които DivX, XviD, MOV, rm, rmvb, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI. Възможно е конвертирането им във формати MPEG-4 за iPod/PSP или други портативни ... Продължава »

AllPlayer 6.7.0.0

AllPlayer

Описание на AllPlayer: AllPlayer представлява мощен видеоплейър, който поддържа множество формати, сред които най-популярните и предпочитани: DivX, XviD, MP3, AVI, FLV, MP4, 3GP, MKV, M2TS, MPG, MPEG, RMVB, WMV, QuickTime, MOV, FLAC, APE и др. Работи непосредствено с DirectX, без да натоварва системата. AllPlayer не потребява много системни ресурси и предлага добър пакет от възможности и настройки. С помощта на ... Продължава »

Adobe Flash Player 21.0.0.242

Adobe Flash Player

Описание на Adobe Flash Player: Adobe Flash Player представлява мултимедийна платформа на компанията Adobe за създаване на уеб-приложения или мултимедийни презентации. В наши дни се смята за незаменима за един компютър. Инсталирането на платформата позволява използване на приложения, играене в онлайн игри и възпроизвеждане на мултимедийно съдържание в браузъра ви. Обновяването й става редовно и доста по-често, в сравнение с ... Продължава »

RealPlayer Cloud 18.1.3.100

RealPlayer

Описание на RealPlayer Cloud: RealPlayer Cloud (или още RealPlayer ) представлява плейър за възпроизвеждане на потокови мултимедийни файлове в режим реално време. С негова помощ можете да слушате радиои да гледате тевелизия в интернет. Освен всичко това, подобно на много други съвременни мултимедийни плейъри, RealPlayer поддържа множество аудио и видео формати (RM, RA, RAM, RT, RP, PNG, GIF, JPG, MP3, ... Продължава »

BS.Player Free 2.70.1080

BS Player Free

Описание на BS.Player: BS.Player е популярен и мулти функционален плейър за мултимедийни файлове, който вероятно няма нужда от представяне. Напълно безплатен е и работи успешно с типове видео като DivX, HD, AVC, DVD, потоци от YouTube и много други. Той поддържа редици популярни формати и е специализиран във възпроизвеждането на DivX. Програмата притежава разширени възможности за работа с настройки, търсене ... Продължава »