вторник , 10 юли 2018
Начало » Програми » Системни

Системни

PowerArchiver 2017 17.01.06

PowerArchiver 2013

Описание на PowerArchiver: PowerArchiver е мощен архиватор, който поддържа напълно архиви във формати ZIP, CAB, LHA (LZH), TAR, TAR.GZ, TAR.BZ2, BH (BlakHole), RAR, ARJ, ARC, ACE, ZOO, GZ и BZIP2. Освен това умее да работи с файлове UUE и XXE и разширения на електронната поща MIME. Програмата умее да отваря различни формати дискове, сред които ISO, BIN, IMG и NRG, ... Продължава »

Nero Burning ROM Free 16.0.03300

Nero Burning ROM 2014

Описание на Nero Burning ROM: Nero Burning ROM представлява изключително популярна сред потребителите програма за записване на CD/DVD и Blu-ray дискове. Поддържа всякакъв тип оптически носители, като разполагате и с възможност да нанасяте изображения на повърхността на диска с помощта на технологията LightScrib. Освен всичко това Nero Burning ROM съдържа много полезни инструменти, които значително превъзхождат функцията за просто копиране ... Продължава »

IObit Driver Booster 3.4.0

Driver Booster Free

Описание на Driver Booster Free: Driver Booster Free е автоматична програма, която автоматично сканира и определя драйверите на персоналния ви компютър. След откриване на остарели драйвери, програмата предлага изтегляне и инсталиране на обновления буквално с еднократно натискане на мишката. Тъй като е напълно възможно остарелите драйвери да влияят негативно на производителността на компютъра, а по този начин и на потребителя, ... Продължава »

CCleaner 5.18.5607

ccleaner

Кратко описание на CCleaner Програмата CCleaner както подсказва името й служи за почистване на компютъра от ненужни файлове и оптимизация на работните процеси. По този начин ще освободите допълнително място на твърдият диск, ще имате по-добра производителност и бързодействие на компютъра ще се подобри. Отличава се с бързата си работа и разбираемият дизайн. Създадена е през 2003 г. от Piriform Limited. ... Продължава »

SpeedUpMyPC 2015 6.0.14.3

SpeedUpMyPC

Описание на SpeedUpMyPC: SpeedUpMyPC представлява мощна програма за оптимизиране и настройване на операционната система Windows. Целта е да се постигне устойчива и оптимална работа. Програмата позволява да се освобождава памет и други системни ресурси, да се предотвратяват фатални грешки, да се намали времето за зареждане и да се направи по-ефективна връзката с интернет. Програмата предоставя възможност за провеждане на мониторинг ... Продължава »

7-Zip 16.02

7-Zip

Описание на 7-Zip: 7-Zip е популярен безплатен файлов архиватор с открит код, който се отличава с високо ниво на свиване на обема на файловете, възможност за проверка на целостта на архивите и защита на архивите с парола с помощта на методи за шифроване AES-256 или ZipCrypto. Програмата се характеризира с простата и лесно управление. Позволява бързо създаване на архиви с ... Продължава »

WinZip 20.5.12118

winzip

На кратко за WinZip: WinZip е продукт с който може да създавате архиви, да компресирате и разархивирате файлове бързо и лесно. С негова помощ може да намалите значително размера на файловете които съхранявате. Също така може да обединявате много файлове в един или да направите един голям файл на няколко малки. Дизайна на програмата е изключително лесен за разбиране. След ... Продължава »

Glary Utilities Free 5.51

Glary Utilities Free

Описание на Glary Utilities Free: Представяме ви Glary Utilities Free – комплексен набор от инструменти за ефективно увеличаване на производителността на компютъра, а също така и повишаване на стабилността и защитата на системите като цяло. С помощта на това приложение можете да провеждате прочистване на файлове от различни замърсители, като например некоректни записи и временни файлове от Интернет, да анализирате ... Продължава »

Advanced SystemCare 9.3.0.1121

Advanced SystemCare Free

Описание на Advanced SystemCare: Advanced SystemCare представлява мощен инструмент от Iobit за базова оптимизация на компютъра. Прочиства системите, подобрява производителността, оптимизира интернет връзката и скоростта на зарежда, осъществява защита на компютъра срещу програми-шпиони и зловредни уеб сайтове. Програмата представлява ефективно средство за борба с опасностите в интерент. Функционира като анти шпионин, защитава конфиденциалната информация на компютъра и оптимизира работата на ... Продължава »

SpaceSniffer 1.3.0.0

SpaceSniffer-logo

Описание на SpaceSniffer: SpaceSniffer е чудесен файлов анализатор с помощта на който да откриете големите файлове на твърдият диск и да освободите място. Използвайки технологията TreeMap визуализира папките от твърдият диск според големината на файловете в тях. Това прави изключително лесно намирането на големите файлове. След стартиране на програмата започва сканиране на паметта за да се покаже цялата картина. Големината ... Продължава »