сряда , 11 юли 2018
Начало » Програми » Интернет

Интернет

Slim Browser 8.00 Build 005

Slim Browser

Описание на Slim Browser: Slim Browser е безплатен браузър, изпълнен по технологията TPI (Tab-Page Interface). Задачата му е да осигури на потребителите комфортно преглеждане на уеб сайтове. Браузърът се зарежда бързо, като страниците буквално мигновено се отварят. Медиа файловете и снимките се зареждат 10 пъти по-бързо, отколкото в обичайните браузъри. Съчетаването на изкуствен интелект с обща автоматизация прави Slim Browser ... Продължава »

Trillian 5.6

Trillian

Описание на Trillian: Trillian е универсален интернет пейджър, който ви позволява да споделяте съобщения с потребители на мрежи като ICQ, AOL Instant Messenger, MSN Messenger, Yahoo! Messenger и IRC. Програмата поддържа използване на огромно количество основни функции, характерни за тези мрежи (например, обмен на файлове, преглеждане и промяна на информация, настройване на безопасността и др.). Интерфейсът на Trillian е удобен ... Продължава »

Internet Download Manager 6.25.20

Internet Download Manager

На кратко за Internet Download Manager: Internet Download Manager е програма за теглене на файлове от интернет, която може да увеличи скоростта с която сваляте файлове. Освен да ускорява изтеглянето чрез сегментация, програмата може да слага тегленето на пауза и да го продължава след време. Може да се настройва да работи по график и да изключва компютъра след края на изтеглянето. Програмата ... Продължава »

Skype 7.24.73.104

Skype

На кратко за Skype: Skype /на български Скайп/ е една от най-популярните програми за разговори в интернет. Предоставя възможността да провеждате безплатни разговори с всички които използват програмата, както и платени разговори с всички мобилни и стационарни телефони. Освен това програмата за ви дава възможността да провеждате видео обаждания, както и конферентни разговори с много хора. Създаден е през 2003 ... Продължава »

FileZilla 3.18.0

FileZilla

Описание на FileZilla: FileZilla е отличен безплатен FTP-мениджър. Позволява на потребителите да качват и свалят файлове от различни FTP-сървъри. Интерфейсът й е удобен и приятен, работи се с лекота. FileZilla  притежава достатъчно количество настройки и възможности за ползотворна работа. Програмата е достъпна за различни операционни системи (Windows, Linux, BSD, Mac OS X и други ОС), а също така и във ... Продължава »

BitComet 1.41

BitComet

Описание на BitComet: BitComet е напълно безплатен, мощен и удобен торент клиент. Интерфейсът му е опростен и лесен за управление. Програмата позволява да сваляте файлове изцяло или части от тях. Освен това осъществява проверка на конфигурациите и автоматично ги настройва. Едно от достойнствата на BitComet е, че притежава способност да увеличава работоспособността на твърдия диск: умело е разработен механизъм на ... Продължава »

MediaGet 2.01.3586

MediaGet

Описание на MediaGet: MediaGet е торент клиент. Изключително популярен е и се ползва от над 80 милиона души в цял свят. Програмата е напълно безплатна. Предлага разнообразие от функции и се характеризира с предимства пред конкурентите. MediaGet е достъпна както за Windows, така и за Mac OS X. Ако сте имали опит с uTorrent или BitTorrent, тази програма също си ... Продължава »

Google Chrome 51.0.2704.63

Google Chrome

Кратко представяне на Google Chrome: През 2008 г. от Google пускат браузър програмата Chrome. Само няколко години след това през 2012 става най-използваният браузър като надминава Mozzila Firefox. Това е постигнато чрез направата на няколко ново въдения като режима „инкогнито“ и  „умната“ адресна лента, чрез която потребителите могат да зареждат сайтове или директно да търсят от едно и също място. ... Продължава »

ICQ 10.0.12061

ICQ

Описание на ICQ: ICQ е популярен месинджър, предназначен за обмяна на съобщения между потребители от всички точки на планетата. Покрай стандартния прозорец с контакти и чат, програмата предлага широк набор от функционалности. За регистриране на акаунт е необходимо да посетите сайта на разработчика. След това можете да каните приятели и познати чрез менюто за откриване на контакти. Едно от главните ... Продължава »

Google Drive 1.30.2170.459

Google Drive

На кратко за Google Drive: Гугъл Диск (Google Drive) както името подсказва е приложение разработено от гиганта Google. Има за цел да предлага качествена и сигурна услуга с помощта на която да съхранявате файловете си в „облака“, като по този начин те ще са достъпни за вас от всякъде. Освен това може да споделяте файловете с колеги и приятели. Използвайте ... Продължава »