сряда , 11 юли 2018
Начало » Програми

Програми

PowerArchiver 2017 17.01.06

PowerArchiver 2013

Описание на PowerArchiver: PowerArchiver е мощен архиватор, който поддържа напълно архиви във формати ZIP, CAB, LHA (LZH), TAR, TAR.GZ, TAR.BZ2, BH (BlakHole), RAR, ARJ, ARC, ACE, ZOO, GZ и BZIP2. Освен това умее да работи с файлове UUE и XXE и разширения на електронната поща MIME. Програмата умее да отваря различни формати дискове, сред които ISO, BIN, IMG и NRG, ... Продължава »

Slim Browser 8.00 Build 005

Slim Browser

Описание на Slim Browser: Slim Browser е безплатен браузър, изпълнен по технологията TPI (Tab-Page Interface). Задачата му е да осигури на потребителите комфортно преглеждане на уеб сайтове. Браузърът се зарежда бързо, като страниците буквално мигновено се отварят. Медиа файловете и снимките се зареждат 10 пъти по-бързо, отколкото в обичайните браузъри. Съчетаването на изкуствен интелект с обща автоматизация прави Slim Browser ... Продължава »

Nero Burning ROM Free 16.0.03300

Nero Burning ROM 2014

Описание на Nero Burning ROM: Nero Burning ROM представлява изключително популярна сред потребителите програма за записване на CD/DVD и Blu-ray дискове. Поддържа всякакъв тип оптически носители, като разполагате и с възможност да нанасяте изображения на повърхността на диска с помощта на технологията LightScrib. Освен всичко това Nero Burning ROM съдържа много полезни инструменти, които значително превъзхождат функцията за просто копиране ... Продължава »

Trillian 5.6

Trillian

Описание на Trillian: Trillian е универсален интернет пейджър, който ви позволява да споделяте съобщения с потребители на мрежи като ICQ, AOL Instant Messenger, MSN Messenger, Yahoo! Messenger и IRC. Програмата поддържа използване на огромно количество основни функции, характерни за тези мрежи (например, обмен на файлове, преглеждане и промяна на информация, настройване на безопасността и др.). Интерфейсът на Trillian е удобен ... Продължава »

IObit Driver Booster 3.4.0

Driver Booster Free

Описание на Driver Booster Free: Driver Booster Free е автоматична програма, която автоматично сканира и определя драйверите на персоналния ви компютър. След откриване на остарели драйвери, програмата предлага изтегляне и инсталиране на обновления буквално с еднократно натискане на мишката. Тъй като е напълно възможно остарелите драйвери да влияят негативно на производителността на компютъра, а по този начин и на потребителя, ... Продължава »

Internet Download Manager 6.25.20

Internet Download Manager

На кратко за Internet Download Manager: Internet Download Manager е програма за теглене на файлове от интернет, която може да увеличи скоростта с която сваляте файлове. Освен да ускорява изтеглянето чрез сегментация, програмата може да слага тегленето на пауза и да го продължава след време. Може да се настройва да работи по график и да изключва компютъра след края на изтеглянето. Програмата ... Продължава »

Skype 7.24.73.104

Skype

На кратко за Skype: Skype /на български Скайп/ е една от най-популярните програми за разговори в интернет. Предоставя възможността да провеждате безплатни разговори с всички които използват програмата, както и платени разговори с всички мобилни и стационарни телефони. Освен това програмата за ви дава възможността да провеждате видео обаждания, както и конферентни разговори с много хора. Създаден е през 2003 ... Продължава »

Format Factory 3.9.0.1

Format Factory

Описание на Format Factory: Format Factory е мощен мултифункционален и безплатен конвертор на мултимедийни данни. Поддържа преобразуване и на видео, и на аудио, както и на графически файлове от един формат в друг. Списъкът с формати, с които може да работи Format Factory, е изключително широк, като присъстват и на популярните: видео – MP4, 3GP,MPG, AVI, WMV, FLV, SWF; аудио ... Продължава »

FastStone Image Viewer 5.6

FastStone Image Viewer

Описание на FastStone Image Viewer: FastStone Image Viewer представлява безплатна програма за преглеждане, конвертиране и редактиране на графични изображения. Интерфейсът й е опростен и удобен. В момента представлява една от най-добрите алтернативи на ACDSee. Програмата разполага с огромно количество полезни възможности като измерване на размери, преименоване, премахване на ненужни фрагменти, промяна на цветове, слагане на водни знаци и др. Освен ... Продължава »

FileZilla 3.18.0

FileZilla

Описание на FileZilla: FileZilla е отличен безплатен FTP-мениджър. Позволява на потребителите да качват и свалят файлове от различни FTP-сървъри. Интерфейсът й е удобен и приятен, работи се с лекота. FileZilla  притежава достатъчно количество настройки и възможности за ползотворна работа. Програмата е достъпна за различни операционни системи (Windows, Linux, BSD, Mac OS X и други ОС), а също така и във ... Продължава »