сряда , 11 юли 2018
MediaGet 2.01.3586

MediaGet 2.01.3586

Описание на MediaGet:

MediaGet е торент клиент. Изключително популярен е и се ползва от над 80 милиона души в цял свят. Програмата е напълно безплатна. Предлага разнообразие от функции и се характеризира с предимства пред конкурентите.

MediaGet е достъпна както за Windows, така и за Mac OS X. Ако сте имали опит с uTorrent или BitTorrent, тази програма също си заслужава да бъде изпробвана. Програмата впечатлява с максимално удобен интерфейс и бързо търсене.

Сред интересните й функции е опцията за търсене на торенти в различни торент-трекери. За целта се дават по-широки параметри на търсенето.

В „Каталог” се виждат групирани едни от най-популярните торенти по категории. Това прави откриването на филми, сериали, игри, музика и програми много по-лесно.

Търсенето става по каталог или чрез система от филтри.

Важно отлика между MediaGet и другите торент клинети представлява наличието на интегриран медиаплейър. Т.е. не е необходимо да чакате филма да се свали, за да го гледате.

Функции на MediaGet:

  • Вграденият плейър позволява възпроизвеждане на аудио- и видео файлове. Той поддържа всички кодеци, а също така и субтитри.
  • Разширено търсене на торенти по параметри: име, размер и т.н.
  • Бързо и нестандартно, но ефективно зареждане на файлове.
  • Отсъствие на задължителна регистрация в торент трекери.

Изтегли последна версия на MediaGet 2.01.3586

Advertisement
MediaGet 2.01.3586
5 (100%) 1 vote

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*