lundi , 13 avril 2020
Accueil » Blog » Vbox7 download
Vbox7 download

Vbox7 download

На всеки се е случвало да гледа готин клип или пък да слуша яка песен от Vbox7.com и да му се е приискали да я свали. За жалост българския видео гигант не предлага тази опция. На помощ тук идват някои програми които могат да направят свалянето на клипове и песни от Vbox7.com възможно, при това бързо и лесно.

Специално за вас тествахме програмите които предлагаме за теглене на файлове и сега ще опишем с кои и как да download-вате видео и аудио от Vbox7. Първата програма, е тази която най-много ни хареса

  • Internet Download Manager – безплатна програма, която се интегрира със системата и прави изтеглянето възможно само с 1 клик на мишката. След инсталацията трябва да рестартирате браузъра и да разрешите достъп на програмата. Заредете vbox7 и пуснете някой клип. Ще се появи следният бутон някъде на екрана :Internet Download ManagerЗа да започне изтеглянето на желаното видео трябва да кликнете на бутона и готово. За жалост няма вграден конвертор на файлове. За да конвертирате клипа в mp3, avi или друг формат ви е нужна друга безплатна програма:
  • Format Factory конвертира видео в аудио и обратно. Поддържа почти всички програми, така че след като изтеглите клип vbox може да заредите своят Android смартфон, iPhone, mp3 плеър или каквото друго устройство имате с подходящите файлове. Програмата е преведена на български и с нея се работи изключително лесно.
  • Vloader това е българска програма, която предлага 20 безплатни изтегляния от vbox7 и други Български видео сайтове. След това трябва да се плати с SMS за 1 година. За да изтеглите клип с нея, трябва да копирате URL адреса на видеото, след което да го поставите в програмата. Изберете желаният формат в който искате да го изтеглите и натиснете бутона Теглене.
  • http://www.vbox7-mp3.info/ – това е сайт който ви предлага възможността да изтеглите клип от Vbox7.com като копирате адреса му и изберете какво желаете да получите – Видео или Песен.

Това е. Както казахме в началото на статията – Vbox7 download – бързо и лесно 🙂

Коментирайте дали сте успели да даунлоуднете желаното от вас и споделете с приятели.

 

Répondre

Votre adresse email ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont marqués d'une étoile *

*