вторник , 10 юли 2018
Начало » Програми » Системни » Драйвери » IObit Driver Booster 3.4.0
IObit Driver Booster 3.4.0

IObit Driver Booster 3.4.0

Описание на Driver Booster Free:

Driver Booster Free е автоматична програма, която автоматично сканира и определя драйверите на персоналния ви компютър. След откриване на остарели драйвери, програмата предлага изтегляне и инсталиране на обновления буквално с еднократно натискане на мишката. Тъй като е напълно възможно остарелите драйвери да влияят негативно на производителността на компютъра, а по този начин и на потребителя, Driver Booster Free е изключително полезен за широк кръг от потребители.

Освен това тази програма спестява време от търсене на необходимите нови драйвери за всяка една програма, инсталирана на компютъра ви.

Driver Booster Free е специално разработен за настройване на драйвери с цел най-добра производителност по време на игра.

Интерфейсът на програмата е лек, удобен за употреба и опростен.

Как действа? Процесът на обновяване започва едновременно с пускането на програмата. Не е необходимо натискане на каквото и да било. Следва появя на списък с остарели драйвери. С натискане на стрелката „Обново” започва обновяването. Последните разработки на Driver Booster Free са насочени към максимално пълноценно удовлетворение при пускането на триизмерни игри.

Функции на Driver Booster Free:

  • Автоматично определя кои са остарелите драйвери;
  • Позволява обновяване на драйвери с един клик на мишката;
  • Тунингова не драйвери за по-плавна игра;
  • Бързо, безопасно и просто използване.

Изтегли последна версия на IObit Driver Booster 3.4.0

По-стари версии:
Advertisement
IObit Driver Booster 3.4.0
3 (60%) 2 votes

Остави коментар

Вапият имейл адрес няма да бъде публикуван.Задължителните полета са маркирани *

*